Pytania i odpowiedzi dotyczące księstw.

Zaczęty przez Daltar, 2008 04 25, 22:38:31

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dragart

Czy da sie skrocic czas wyborow, jesli wszyscy lub wystarczajaca wiekszosc mieszkancow uprawnienionych do glosowania oddali swoj glos, a kandydat ma wystarczajace poparcie ?

Ukulele

:arrow: Czy dając strażnikowi opcję "Unieruchomiony", czyli żeby nie patrolował, tylko stał w wyznaczonym miejscu, to czy nadal będzie on w stanie ścigać banitów?

Motharq

Tajfun, wybacz, rozbawiłeś mnie dokumentnie :D
Nie, dając opcję stania w miejscu będzie tam stał aż do śmierci, wbity kołkami w ziemię,  a banitów będzie okrzykiwał przekleństwami i rzucał w nich zgniłymi jabłkami...
Pomyśl logicznie. Po co byłby taki strażnik zatem?

Karcharot

O_o

do wykrywania złodziei w banku np? ;>
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Ukulele

Taki strażnik byłby dokładnie po nic.
Dlatego się pytam czy to działa.

Ukulele

Ostatnio wprowadzone
« Odpowiedz #342 : 2008 12 24, 00:37:36 »
:arrow: Księstwa etap III i planowo ostatni.
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,462.330.html

Ponieważ powoli zbliża się koniec owego "nowego roku" od wprowadzenia księstw. Dla przypomnienia rzucę cytatem  ;)
Cytat: DaltarSystem napływu surowców zostanie uruchomiony po nowym roku, kiedy wyłapiemy ewentualne nieprawidłowości związane z mechaniką surowcową.

I pytanie, kiedy nastąpi finalne zakończenie księstw?
Cytat: Daltar
Posiadanymi jednostkami Władca może przeprowadzać zbrojne ataki na inne księstwa, a w razie wygranych wojen nakładać powinności lenne. Przy okazji jest też grabiona część skarbca podbitego księstwa. Na razie funkcja ataku została celowo zablokowana, do czasu likwidacji ewentualnych bugów i "okrzepnięcia systemu" .

Aruv

Zrezygnowaliśmy póki co z systemu wojen w stylu Simsów.

AsYlum

I tu odklejam bo temat wymaga dokładnego przejrzenia i analizy.
<uninitialized object>