Pewnej nocy?

Zaczęty przez Tinerot, 2005 12 24, 14:35:10

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tinerot

No ba :> Dawaj dalej, smaku narobiłeś to teraz jazda ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Ragnall

Uuuuu co to za PK w dziale Przygody?

Wpada Tinerot zabija Alkusa, Aruvina i Kapa - Ci do uzdro OooOOOoOO, a potem biegną z nowym PK opowiadaniem i zabijają Tinerota i konkurentów.

Opowiadanka fajne [wszystkie] ale to zaczyna się przeradzać w jakąś niezdrową konkurencje :wink:

Valgaur

Ragnal to nie jest opowiadanie wymyslone na poczekaniu, to jest quest ktory zostal przeprowadzony. W sumie to byla taka niewielka kampania questow ktore przez przypadek Alkus zapoczatkowal. A wszystko przez pomaranczowe swiatelko ...

Tinerot

Nie zwalaj wszystkiego na światełko, to Ty jesteś winny! :P Nie wybacze Ci już nigdy, Antonio! :(

Ragnall: To był przeprowadzony quest, a opowiadania moje, Alkusa i Vala to relacje z trzech stron "barykady" ;)

Valgaur

z dwuch
ja z alkiem robilismy prawie zgrany duet  :P

ps. dokonczenia tego co zaczalem nie doczekacie sie szybko, w kazdym razie nie w bajblizszych dniach bo cos innego zaprzata mi mysli .. ale sie doczekacie.

Ragnall

Aruv

Ragnall Alv, Kap i ja pisaliśmy od dłuższego czasu.
A to że podczas downa ludzie podłapali mode na pisanie opowiadań to co zrobić ;]?

Alkus

nO przepraszam bardzo.. to szef (czyt. ja) bylem piwerszy, ktory opublikowal swoje opowiadanie (nie zwiazane z kwestami:P) nie wiem czy ktos pamieta taki temat w Off-topicu "Dwie twarze wilkolaka"... no.. bez takich, ze tu jakas komercja:P
the only thing worse than evil is apathy.

Aruv

Pfff, pewnie mały nakład i słaba popularność =F

Alkus

Stare forum... <naburmuszony> ... wy wszyscy i tak mnie nie rozumiecie :P
the only thing worse than evil is apathy.

Tinerot

Alkus bałbym się o swoje zdrowie psychiczne gdybym Cię w pełni rozumiał. :D