Instalacja UO za pomocą Vinu - opis obrazkowy

Zaczęty przez urug, 2008 09 23, 19:17:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Ja mialem raz. Skanowalem avastem z ustawiona najwyzsza czuloscia, nic nie znalazl. Reinstal windy nie pomogl. Pomogl dopiero combo fix.

sargath

zainstalowałem combo zrestartował mi kompa porobił co miał porobić i stworzył plik z logami
próbowałem odpalić clienta i ten sam błąd

nie wiem co robić, o formacie narazie nie mam mowy

pozdrawiam

Ukulele

Podziel dysk na partycje i zainstaluj XP

sargath

odpada, mam laptopa Toshibę i nie mam sterowników do XP, już z tym walczyłem i się pogodziłem z Vistą

tylko proszę nie mówcie że sobie nie pogram

Ukulele

Sterowniki ściągasz ze strony Toshiby.
Wiem bo również miałem Vistę i również mam laptopa Toshiby.
Trzy dni po kupnie zmieniłem na XP, bo nie mogłem wytrzymać z tym idiotycznym systemem.

mae

A jesli nie bedzie chcial zainstalowac XP, bo bedzie sie wywalal instalator, zmien w biosie tryb pracy dysku.

btw: zeby uzyc combo fixa wcale nie musisz miec systemu z zainstalowanymi sterownikami

sados

Sikh

szkoda że nie ma oficjalnego sposobu instalacji uo, bo duzo watkow rozsianych w wielu miejscach skutecznie
zniecheca do powrotu:) checi byly ale nie przebrnalem przez instalacje;]

pozdrawiam

spocik

Instalujesz Mondain's Legacy

Patchujesz gre do 6.0.13.0

Sciagasz pliki dm i wrzucasz je do folderu z gra.

Odpalasz vinu.

Grasz.

Sikh

instaluje ok,
potem patch i dupa, nie chce sie paczowac

Wol

patchujesz clienta czy uopatch?  bo zcasem tzreba na zmiane;P

AsYlum

Cytat: Sikh w 2011 04 03, 23:26:04
instaluje ok,
potem patch i dupa, nie chce sie paczowac

Taki dostajesz komunikat błędu? "dupa"?
<uninitialized object>

Sikh

patchuje na zmiane, ale błąd wyskakuje ten sam,
oczywiście nie "dupa", a coś w stylu że nie moze sie polaczyc z serwerem jakos tak(myslalem ze to powszechnie wystepujacy blad
dlatego nie sprecyzowalem, jesli bedzie trzeba jeszcze dokladniej, to jak bede w domu to napisze raz jeszcze)

DzikiHL

To nie jest powszechnie występujący błąd. Masz udostępnione połączenie dla UO_patch w firewallu? Nigdy nie miałem problemów z tą częścią instalacji.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

AsYlum

Cytat: Sikh w 2011 04 04, 08:41:14
patchuje na zmiane, ale błąd wyskakuje ten sam,
oczywiście nie "dupa", a coś w stylu że nie moze sie polaczyc z serwerem jakos tak(myslalem ze to powszechnie wystepujacy blad
dlatego nie sprecyzowalem, jesli bedzie trzeba jeszcze dokladniej, to jak bede w domu to napisze raz jeszcze)

Po instalacji uruchamiasz uopatch.exe, ZANIM wgrasz jakiekolwiek pliki DM ;) uopatch nie zadziała jeśli w Login.cfg są wpisy DM itp.
<uninitialized object>