Przemyślenia n00ba

Zaczęty przez Karcharot, 2009 05 14, 15:37:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karcharot

CytatCo do hydr, masz nieaktualne dane. Mało hydr już biega, a ich wprowadzenie i obecność dała nam naprawdę dużo i plan wyszedł w 90%, w momencie gdy uznaliśmy że wystarczy ceny zostały podwyższone i sytuacja się unormowała

Ile kosztuje nablessowanie? coś gdzieś ktoś wspominal, ze 125k ?  (jeśli pomylilem, prosze poprawić)
Jeśli jest to faktycznie 125k to znaczy że zbroja lepsza od niezwykłej jakości royca jest od niej tańsza?   czy może ma to skłonić kowali do sprzedawania royalu niemal po kosztach ;>
Podnieść koszt blessa do 200k, do tego licząc cene wyrma/hydry powiedzmy że wyjdzie w przeliczeniu na jednego zgona podobna cena ;>  Bo zanim taki wyrm zniszczy sie ze zuzycia, to tez pewno minie troszke.

CytatAle jak spotka dobrych ludzi to dadzą mu ten kilof expowy by sobie pokopał z sensem.
W ostatnie 2 miesiące, przerypałem ponad 200 kilofów..gdyby nie to, to by pare osób pewnie kopało kilofami z rose...  to nie jest fajne, że młody MUSI liczyć na pomoc starszych..owszem..ta pomoc powinna cos dawac, ale nie powinna byc obowiązkowa.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Zyzio

Jestem bardzo zadowolony z kierunku zmian na DM, problemem jest jedynie ich tempo, ale wiadomo ze wszystko wymaga czasu a mamy ograniczone moce przerobowe.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Korgail

Oczywiście opcja pierwsza.
Gracz z każdą chwilą uzyskuje coraz więcej możliwości od strony mechanicznej jak i fabularnej. Kiedyś taki rozwój był marzeniem.
Oby tak dalej - tyle od siebie.

Badalaman

Ogolny balans jest sluszny i potrzebny.
Pewne metody mi sie nie podobaja (hydrza) inne bardziej.

Mam nadzieje, nie za duza ale jednak, ze finalny balans przyciagnie mnie znowu do UO.
Badz do pvp badz do rzemiosla (byle nie bylo zbyt utrudnione, a jak czytam posty Nico o tym ze powinno byc trudno by cos osiagnac to zaczynam miec obawy).

Jedyne co mi sie bardzo nie pdoba to dezinformacja ze storny ekipy.
Brak opisanego do czego konkretnie DM dazy, jak i brak szczegolowych opisow wprowadzanych zmian.
To powoduje ze trudno oceniac czastkowe zmiany jak zielka czy rolnictwo samo w sobie.