Lesny troll

Zaczęty przez duzem, 2009 06 05, 16:35:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

duzem

Z góry mowie ze nie płacze - urozmaicenie za co administracji dziękuje ze on nas pamięta;)

Otóż latam sobie kolo yew a tam leśny troll Oo
biorę na klatę padł na 3 hity prawie mnie nie ruszył$
lecę dalej następne 3
na klatę szybko poszło

latałem jeszcze po okolicy i znalazłem jednego

prawie mnie zabił regenerowałem sie 9 razy potem był ze mną łucznik (aha mial smieszna zbroje) i płyta (płyta chyba nie do końca skoxana) prawie popadaliśmy od 1:/

Pytanie:
1. Czy jest normalne ze czasem wali hity ala ogr a czasem mocniejsze jak wódz ogrów i ze jednego sie je trafia za każdym razem a przy jednym prosisz tylko oto by cię nie zabił?
2. Czy jeśli jest to zastępstwo ettinow i orków w tamtej okolicy bo jeżeli tak  nie można by zrobić trolla wodza który by był ala wódz ogr / ettin lord?

chce sie tylko dowiedzieć czy takie wąchania jego siły są zrobione specjalnie bo moga okrutnie pokarać mlodego gracza który jednego trolla bil chwile a przy drugim sie zapatrzy i padnie bo byl kilka razy sielniejszy niz jego kolega

lazzio

raczej pozostalosc po quescie;d:P taka chwilowa atrakcja dla koxolakow

duzem

Cytat: "lazzio"raczej pozostalosc po quescie;d:P taka chwilowa atrakcja dla koxolakow

ta chwila w takim razie byla nie wroci bo sie wkuzylem bo all wybilem:D

Prorokpl

A na Ocllo było Pozamiastowy Troll, zabił go niziołek! A miał trochę betów w sobie ;) Powinniście się cieszyć, że coś nowego.

duzem

Cytat: "Prorokpl"A na Ocllo było Pozamiastowy Troll, zabił go niziołek! A miał trochę betów w sobie ;) Powinniście się cieszyć, że coś nowego.

ehh przeczytaj poczatek jeszcze raz :mrgreen:

a teraz koncowke a dowiesz sie oco chodzilo:P

Rudus

Czasem w swiecie pojawiaja sie dziwne stwory - zeby bylo kolorowo :]
Zwykle nie sa az tak strasznie wzmocnione ale i takie jak w tym przypadku sie trafiaja
Nie mozna tez zapomniec o tym, ze rozne qlesty rozne moby po sobie pozostawiaja - nie wiesz/nie znasz - podchodz z ostroznoscia :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

licho

Też czasem myślicie jakby to było fajnie gdyby dawano warny za gt na forum?  :???:
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.