Zamrożenie konta

Zaczęty przez Pho3niX, 2009 06 06, 21:36:13

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pho3niX

Czy konto po upływie 30 dni zamraża się samo, czy jest banowane automatycznie?
Nie mam ultimy, wolałbym nie instalować jej.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Karcharot

poproś gma, zeby lognal na Twoje konto, i wpisał .zamroz :)
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Dahak

Po 30 dniach konto się kasuje.

Adi

Po tym czsie sie automatycznie mrozi lecz moze dojsc do wipe skrzynki bankowej

Duck

od 1 wrzesnia 2008 nie powinny znikac przedmioty z kont zamrozonych jak i zbanowanych za nieaktywnosc
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Zywol

czyli jak mi zniknie skrzynia[może tak może nie] to mogę się upominać po odfrezowaniu konta o zwrot całości?:P

zaoszczędził bym czas na odświeżanie domków[czy jak dam freza to po 30 dniach domek się niszczy i wraca z zawartością do banku ? ] i konta  :mrgreen:
"Jeśli wierny jest na prawdę wierny swemu bogowi to załatwi sobie asyl w mieście gdzie świątynia stoi lub będzie żył na wygnaniu, prześladowany."

Logika DM'a ;)

Will

Ekipa nie zwraca żadnych rzeczy.

CHoSSeN OnE

Cytat: "Duck"od 1 wrzesnia 2008 nie powinny znikac przedmioty z kont zamrozonych jak i zbanowanych za nieaktywnosc

Ucieszony przeczytawszy ten tekst, wylazłem z lodówki. Cały goły, lecz nie wesoły. Ba, nawet łysy i bez czegokolwiek w plecaku czy skrzyni [; Chyba, że to wina tego, iż zapewne mroziłem się przed 1 września 2008 ?

Kas

Lublin przeprasza za LVika

Aruvin: Problem zajmowania miejsca jest niemal zerowy w porównaniu do tego, że ilość itemów i innych śmieci jakie trzymacie w domkach wydłuża zapis stanu świata do długości szczytowania świni wietnamskiej. :/

skorzak

Kiedy był topic na ultima-dm, że ekipa oddaj rzeczy po tym bugu, jeśli tylko było to możliwe...chyba Asylum sie tym zajmował? Co się zmieniło?
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Tinerot

Zgłoś się do Ducka albo do mnie na ircu/pw z imieniem postaci i loginem.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?