U jakiego vendora kupić szpony?

Zaczęty przez Dahak, 2009 06 17, 11:56:12

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dahak

Bo chce kupić cholerne zwykłe sklepowe szpony, a nie mogę nigdzie znaleźć....

Svennson

nie mozna tylko gracz tyle ze oni znow rudy nie maja i petelka sie zapetla...
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Dahak

Bez sens, czemu nie można? :P .

tomerro

Kazdy kowal moze nakuc szponow. Npce nie posiadaja ich w swoim menu. Jak cos to zapraszam na prv, moze cos ci poradze na temat szponow  :smile:
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

Dahak

Z tym że ja chce kupić u vendora i odprowadzić nadmiar kasy z serwera. Nie mam czasu by biegać po świecie by znaleźć gracza który mi nakuje (o ile w ogóle trafię na jakiegoś:P).

Will

Raczej niedopatrzenie, że nie ma tego u vandora. Po prostu na ogół skrypter pomija tych retro-hardkorowców, którzy chcieliby mieć vendorowe szpony i nie dodaje nowych itemów do vendorów :) .

Dahak

Raczej chodzi o to, że jestem na jakimś zapizdowie gdzie jest mało graczy a postać jeszcze nie zaczęła porządnie zarabiać :P ;) . Wtedy właśnie vendorowki są jak znalazł.

Dragart

Idz do banku w minoc, powiedz zeby ci dali jakies szpony i udawaj ze to od vendora.

Kęs

Tylko, ze jak nie ma vendorowych to się chyba nie da umagicznić szponów (o ile w ogóle można umagicznić szpony - jak nie to tez bug :P)

Bazyli

umagiczniac chyba tez mozna nieexpowe zelazne od gracza... ale nie wiem
CytatQuot capita, tot sensus...

Dahak

Cytat: "Dragart"Idz do banku w minoc, powiedz zeby ci dali jakies szpony i udawaj ze to od vendora.

Zapłać mi za podróż? ;> Poza tym, nie wiem jak ty, ale moja postać nigdy niczego nie żebrała i nie ma zamiaru :>

Bazyli

kazda mloda postac ma bankiera i zeglarza za free wiec z podrozowaniem nie powinienes miec problemu. w najgorszym wypadku odloz wszystko do banku i przebiegnij sie duszkiem...

Dahak

A kto powiedział że moja postać jest młoda? Ja zamroziłem konto zaraz po stworzeniu praktycznie ;) . Więc sorry, ale może nie wypowiadaj się tam gdzie nie wiesz co i jak? :P I duchem ciężko wydostać się z wyspy.. :P

Ragnall

Dahak to stary wyga w nowej odsłonie i nie drażniłbym go Bazyli takimi tekstami :D

System wieku na DM jest bez sensu - szczególnie w przypadku bonusu młodych. Chcesz ciągnąć młodą postać sprzed zamrożenia i tu nagle się okazuje, że 2 miechy dawno minęły - 22+ lat stuknęło i bonusów nie ma.

Swoją droga ciekaw jestem jaki jest rozkład wiekowy postaci prowadzonych przez graczy :)

Bazyli

no jezeli to przed zamrozeniem byla mloda postac i nie masz zadnych oszczednosci ani skilli by cos zarobic to nie lepiej stworzyc nowa?