Behemot a klimat

Zaczęty przez duzem, 2009 06 28, 04:32:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

duzem

Czy majac Behemota musze klimacic z wampami innymi Behemotami czy moge latac z swoimi?

mae

Tinerot

Behemota z punktu widzenia regulaminu dotyczą takie same zasady jak każdego innego gracza bez żadnych dodatków - nie jesteś wampirem Kasty ani wilkołakiem, nie masz rasy (jeśli masz to dotyczą Cię zasady rasowe) więc nie interesują Cię tamte obostrzenia.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

duzem

jak dla mnie to tyle dziekuje:)

Will

Łączy się to z tym, że na dniach załatwimy sprawę srebra, które przestanie być wymagane do bicia nocników. Tak samo dobrze będzie można ich bić rudami jak royal i inne.

duzem

hahaha

co do klimatu dodam tylko ze go juz nie ma

wchodzi mi behemot do banku i usmiecha sie xD

Tinerot

Ekipa wiedziała jak to się skończy. A Wy wiedzieliście? ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Dragart

Co za roznica ? Behemot czy lik w banku ?  :mrgreen:

skorzak

Spokojnie to minie... jak wszystko nowe się przeje w końcu...
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Azura

zobaczycie jeszcze wampy w bankach i bedzie kolorowo...

skorzak

A co w tym dziwnego? swego czasu Badyl często w Yew przesiadywał... zresztą Cumhailice też :mrgreen:
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Ragnall

A jak tu się nie uśmiechnąć, gdy jest się behemotem imieniem Zenek. Tin ? :)

Wesołkom można zawsze zmienić grafikę przemiany na lamę czy coś podobnego  :wink:
Bardziej martwił bym się o wampierze :P i jakiś domek w którym nie pali słońce.

Aruv

Czy zmiana była na plus, czy na minus, oceniać będziemy po upływie pewnego czasu.
Teraz jest klasyczny boom, kiedy to wchodzi jakiś skill/coś się odblokowuje. Osoby oceniające/wróżące po nawet nie 24h od wprowadzenia chyba nie są zbyt wiarygodne.

Kęs

No na razie na pewno bedzie szal i liczba zmiennych i trupow znaczaco wzrosnie. Z czasem powinna ta liczba spasc.

Prorokpl

Pytanie: jeśli teraz jest boom i osoby się pozarażały to jak będą chciały się "odbehemocić" to wtedy działa miks wyleczenia z wilkołactwa?