Behemot a klimat

Zaczęty przez duzem, 2009 06 28, 04:32:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Korgail

Tak, działa.
Swoją drogą jeżeli zobaczę jakiegoś zmiennokształtnego, który powącha wejście do banku będzie surowo karany.  :wink:

skorzak

Musi działać, ten sam skrypt... pytanie tylko czy nadal jest ograniczenie ze raz odwilczona postać nie może mieć tego skilla powtórnie...

Korgail, a to niby jakim cudem i za co kara?
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Kam

To bylo ograniczenie rpg.
mors vincet omnia

duzem

Cytat: "Aruvin"Czy zmiana była na plus, czy na minus, oceniać będziemy po upływie pewnego czasu.
Teraz jest klasyczny boom, kiedy to wchodzi jakiś skill/coś się odblokowuje. Osoby oceniające/wróżące po nawet nie 24h od wprowadzenia chyba nie są zbyt wiarygodne.

"uwalcie" troche lik... beha i bedzie zmiana na plus:P

pytanie pod pyt proroka

jak sie zrobi teraz beha i zapomni bedzie mozna kiedys znow byc behem?

Korgail

Skórzak - zmiennokształtnego pod postacią behemota, który *uśmiecha się* do bankiera będę traktował tak samo jak osobę która walnie ":)". Niestety - to że coś wprowadziliśmy nie znaczy, że łamiemy wszelkie zasady rpg.
Chwytasz?
Ja tak będę postępował.

ignaś

Kor ale wchodzenie wilkolakow jest codziennoscia. Sam niedawno widzialem wilczka w Dolennost ktory nie mial problemow z komunikacja z bankierem.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

skorzak

Nie chwytam, bo tego w regulaminie nie ma... moim zdaniem może nawet odgrywać behemota ratlerka i obsiusiać drzwi banku, a  potem się uśmiechnąć i patrzeć oczami jak kot butach ze shreka
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Ragnall

Kor: To jailuj każdego behemota za nieklimatyczne - dzienne - imie na przemianie :)

Korgail

Oj wiadomo ludzie - że są pewne granice.
Każdy może otrzymać karę nie ważne czy jest behemotem czy nie. Jeżeli będzie przesadzał "lolowcy" itp to zostanie ukarany.
Sami głosowaliście w temacie "gameplay" żeby tępić rzeczy typu "proszę prawo jazdy" "lolowce" w grze.

Tinerot

Zapomniałem napisać - zniesiono blokadę ponownego zarażenia.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Sarn'Aelin

Kor: ale czy to znaczy że będąc behemotem czy wilkiem nie mam prawa na uśmiech? bo przecież nawet na zwierzęta mówimy czasem że się uśmiechają jak rzucą ładną minkę czy coś..
zresztą oglądając różne bajki czy filmy sci-fi czasami nawet bestie się w nich uśmiechają (choćby miał być to uśmiech "wredny" czy "złowieszczy")

Will

Ekipa idzie tylko szlakiem wybranym przez graczy. Wszystko co chcecie ostatnio - macie. Nie idzie to też bez kosztów, bo jednym z oczekiwanym przez graczy działaniem Ekipy jest pilnowanie klimatu i tępienie "loli". Tak też będziemy robić ze zmiennokształtnymi, którzy leją na klimat.

ignaś

Tylko widzisz Korgail o ile ja jestem sobie w stanie wyobrazic dobra koncepcje i sposob odgrywnaia wilkolaka, ktory potrafilby zagadac do czlowieka (niech bedzie juz tez bankier), to calkowicie bez sensuu jest dla mnie zachowanie tego ostatniego, czyli obsluga - powinien sie schowac pod stol/wyciagnac kusze/oglosic alarm/krzyczec/uciekac.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Korgail

Sarn - przyczepiłaś się tego jednego *uśmiecha się*.
To był przykład, może mniej trafiony.
Wszelkie przejawy BRAKU KLIMATU będą tępione wg. regulaminu.

I właśnie o to chodzi ignaś - koncepcje nie mogą być zbyt przegięte.
Przecież to, że masz w koncepcji "zabija wszystko jednym ciosem" nie znaczy że tak jest.
Koncepcje nie wpływają na wszystkie czynniki otaczającego nas świata.
Wyobraża sobie ktoś bankiera, który obsługuje mutanta? Behemota?

Will napisał co trzeba.

Sarn'Aelin