Behemot a klimat

Zaczęty przez duzem, 2009 06 28, 04:32:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Aruv

Ragnall, to jest trochę inaczej. Po prostu ty we wszystkim doszukujesz się drugiego dna.
Zarzucasz, że to złośliwość, natomiast to co Tobie i grupie innych osób się nie podoba, dla innych jest już ok.
Więc skończ pierdzielić farmazony i nie narzekaj dla samego sportu.

Ragnallus Trollus Extraordinarus - Nowy typ trolla, który przemyca głodne kawałki trolli w inteligentnie wyglądających wypowiedziach. ;>

ignaś

Cytat: "Tinerot"
Cytat: "ignas"Nie wiem czemu nie dano nocnych imion. I tak po tygodniu kazdy bedzie wiedzial kto jest kim.
Wybacz ignas, ale nie mamy zamiaru oglądać każdej nocy tego co niekontrolowani przez opiekuna gracze wymyślą.

Dlatego nie będzie.
Eeeee?
Przeciez kazdy mialby tylko jedno nocne imie, na stale (wczesniej akceptowane przez wyzsza instancje), wiec wygladaloby to tak samo jak w przypadku wybierania imion przez wilki. Nie rozumiem zatem co by tu bylo takiego do kontroli.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

skorzak

Cytat: "Will"A mnie już lekko wkurza cała ta dyskusja. Nigdy NIKT z was nie dał ŻADNEGO projektu jak to sensownie zrobić. Jak dałem projekt uwzględniający poprawę berka to zostałem zjechany, więc teraz zrobiliśmy tak jak nam się to widziało. Dla lików zostały rzeczy tylko pod klimat, czyli jego grafa, nocne imię, ich wyspa ze skrzynkami i parę zupełnie nieużywanych speców i nie mam zamiaru popuścić by oddać coś więcej. Jak kogoś drażni grafa i brzydko wyglądające imię to niech zapomni skilla. Idziemy wszystkim na rękę, ale są granice i będę bronił tych ostatnich bastionów zalet lika.

Wybacz Will, ale nie wywołuj skorzaka z lasu bo ci przyjdzie i wygarnie co w tym twoim słodkim projekcie było nie tak... teraz przynajmniej udostępniona została, prawie cała mechanika lika, a nie mechanika lika bez darmowego widmaka i uber blesów. Więc daruj, nie chcesz na ten temat dyskutować to go przemilcz, a nie chwalisz jaki byłeś dobry i miły i jaki tu super prezent chciałeś nam dać a my go nie przyjęliśmy...

Jakoś berki mają możliwości nadawania emotek szału jednorazowo i nie ma przegięć...

Edit: grafa mnie nie drażni jest ładna na swój sposób, ale dla mnie może ty być nawet grafika kury mhroku... brakuje mi imienia którym można nazwać kurę mroku, kurom mroku a nie stefanem...
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Aruv

Temat imion możemy uznać za zakończony. ;-)
Póki co wspólnie przyjrzyjmy się jak przebiegnie pierwszy boom zmiennokształtnych.

Parias

Cytat: "Ragnall"Aż dziw, że w dzień zmiennokształtni zamieniają się w wroga a nie w dzika.

Ekipa ze spefyficzną sobie złośliwością daje skilla ale nie pozwala się nim do końca cieszyć.
A ja ze swoją specyficzna złośliwością nie zapomniałem o tym wspomnieć.

:wink:

Ekipa udostępniła "przegiętego" lika o którego tak głośno się rozchodziło;) a jeżeli któryś z tutaj obecnych zainteresowanych owym skillem chce go posiadać dla klimatu pytam się gdzie był przez xxx lat ?:D http://www.dm-uo.pl/?pg=76 od zawsze było to dostępne:) A dla osób, które wypowiadają się bo dziwnie spoglądać na stworzenie o imieniu człowieka - w większości znaczącym jako "frag" to czy ważne jest imię swojej ofiary?:D
Kolejna kwestia jak wyżej było wspomniane przez Kora chyba nie czytasz napisu na "czole" "Ziutek". Jak powiedział ignaś przecież każdy wie kto jest kto.. więc skoro wiemy kto jest kto a klimatem jest to, że nie czytamy napisów nad głowom to gdzie jest ale ? W tym, że jednak czytamy czy w tym, że nie wiemy ?

Will

skórzak: a ja na zakończenie też nie powiem jak się z wami mi miło tam prowadziło kulturalne dyskusje :roll: .

Temat imion zakończę krótkim "Nie będzie".

Tinerot

Cytat: "skorzak"Jakoś berki mają możliwości nadawania emotek szału jednorazowo i nie ma przegięć...  
Nie ma, bo średnio raz na tydzień loguję i upieprzam te idiotyzmy które tam wpisujecie, moje kochane berki. :)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

skorzak

Cytat: "Tinerot"
Cytat: "skorzak"Jakoś berki mają możliwości nadawania emotek szału jednorazowo i nie ma przegięć...  
Nie ma, bo średnio raz na tydzień loguję i upieprzam te idiotyzmy które tam wpisujecie, moje kochane berki. :)

A to weź czasem do rodzynek albo basha wpisuj te najlepsze, bo ja ich nawet nie wyłapuje... będzie zabawnie :wink:
,,<Lilianna> ale ja cie juz nie lubie" <- i nawzajem wszystkiego najlepszego :*
mae (gm dm 26.10.2011):
"Przeciez to tylko fabula, ktora latwo mozesz olac, skorzak. Nikt ci niczego nie zabiera, nie kaze niczego pla

Tinerot

Offtopowo: rozwaliło mnie coś z orgazmem ostatnio. ;)

Dlatego imion raczej nie przewidujemy, chyba że porządkowy (a w tym momencie Will) stwierdzi, że będzie codziennie sprawdzał i poprawiał nocne nazwy i nie sprawi mu to żadnego kłopotu.

Jasmine

Cytat: "Tinerot"Offtopowo: rozwaliło mnie coś z orgazmem ostatnio. ;)

Dlatego imion raczej nie przewidujemy, chyba że porządkowy (a w tym momencie Will) stwierdzi, że będzie codziennie sprawdzał i poprawiał nocne nazwy i nie sprawi mu to żadnego kłopotu.

to niech imie bedzie nadawane przez GM. ile czasu to zajmie? bo nie wydaje mi sie zeby wiecej niz rozmrozenie konta...

P.S. od kiedy grupy klimatyczne dostają vendorow? bo jak wiedzmy sie pytały o taka mozliwosc to było mówione ze "nie będzie".

Svennson

grupy klimatyczne nie maja vendorow.
z tym imionkiem moglibyscie sobie odpuscic bo widze ze tu dziala wszystko w mysl zasady "daj palec wezma cala reke"  -.-
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Badalaman

Zawsze dajacy moze sie wnerwic i zabrac tez palec :P

Gofer

Dobra zmiana... Ja bym tylko dal blokadę obsługi vendorów pod przemianą.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Will

Ja już powiedziałem, że imion nie będzie.

Tinerot

@Gofer: Następny co newsów nie czyta. :)
@Jasmine: Uważamy to za zbędne obciążenie GMa.