Behemot a klimat

Zaczęty przez duzem, 2009 06 28, 04:32:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Will

Cytat: "Ragnall"
Will: A sobie +1 nie dasz ?  :*

Edit: embe proszę cię :) Co by nie było nie sposób się nie zgodzić z twierdzeniem, że na DM robi się raczej pod górkę niż z górki :)

Nie, bo drss i embe napisali to co ja w sercu też myślę, ale mam jeszcze resztki sympatii dla Twojej osoby by Ci cierpkich słów oszczędzić. I nie tylko ja, ale większość Ekipy, której jakoś dziwnie się złożyło zacząłeś działać na nerwy.

ignaś: jak ktoś chce imię, inną grafikę lub inne z rzeczy przeznaczonych dla lika to adres mailowy opiekuna i wzór podania są na stronie.

Gofer

Jako posiadacz lika i będąc bity tylko za posiadanie futerka, cieszę się, że inni dostaną to samo... tylko że pod własnym imieniem.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

embe

Cytat: "ignaś"
Jak tajemne przejscia w ilosci, (nie chce mi sie liczyc ale jest ich sporo) i na wyspe likow i do Zamku, Zamek gdzie w dzien wampiry moga korzystac z bankiera (wilki pewnie tez beda mogly) sa dla Was KLIMATYCZNYMI a nie MECHANICZNYMI zagadnieniami to gratuluje.
Podmrok, Dolennost, Twierdza Krasnoludów. Analogicznie. Krasnoludy, drowy i elfy dla każdego. W dni parzyste zarażamy się długimi uszami, w nieparzyste robimy się krępi i brodaci. Bo to przecież mechaniczne aspekty gry. Ignaś jesteś inteligentnym facetem, nie wszczynaj tego typu dyskusji.
Żaden problem społeczny czy gospodarczy nie jest zbyt wielki, by źle obmyślana interwencja państwa nie mogła go pogłębić.

Tinerot

Cytat: "ignas"Jak tajemne przejscia w ilosci, (nie chce mi sie liczyc ale jest ich sporo) i na wyspe likow i do Zamku, Zamek gdzie w dzien wampiry moga korzystac ze slonca sa dla Was KLIMATYCZNYMI a nie MECHANICZNYMI zagadnieniami to gratuluje
Ja Ci policzę: dwa. Jedno z świątyni i drugie do świątyni. Nie ma przejść do zamku wampirów tylko-dla-likantropów. Dziękuję za gratulacje, podtrzymuję, że są to klimatyczne dodatki.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

ignaś

Tinek mowilem i o wampiryzmie i o likantropii. Kilka razy widzialem jak liki uciekaly z pola bitwy dzieki tym "klimatycznym" zabawkom" (tak mowie tez o tym przejsciu pod Cove).
Nie mowcie mi zatem ze wszystkie mechaniczne aspekty zostaly udostepnone bo nie zostaly.

Embe ja widze wielka roznice miedzy TK czy Podmrokiem a Zamkiem do ktorego ma sie ile razy chce Sanktuarium.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Ainn

Podmrok to miasty antybezpieczne, kazdy moze wejsc, kazdy moze wyjsc. Calkowite przeciwstawienstwo chociazby miasta zwyklych elfow, gdzie mechanicznie nie da sie uciec przed straza. Codziennie tam wpadaja ekipy polujace na drowy az pod sam bank wiec prosze mi nie wyjezdzac z Podmrokiem, chociaz moze cos jeszcze z tego miasta bedzie ;)

Co do samej zmiany, to bardzo fajny pomysl, zmiennoksztaltni i nieumarli powinni byc bezwzglednie scigani przez straz. Ja licze, ze szybko sie zrobi z tego sensowny balans bo inaczej bedzie 50% lik/zmienny 25% nieumarly 25% reszta ;)

licho

co miało być powiedziane zostało już powiedziane.
Co my mieliśmy do powiedzenia powiedzieliśmy.

starczy.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

Tinerot

Ja chciałbym tylko dodać do tych uciekających lików, że wystarczy przyjrzeć się historii żeby zobaczyć, że takie błędy w sztuce zarażania przez opiekuna były skrupulatnie naprawiane. I nic się w tej materii nie zmieni. :)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?