Aukcja nowego domu

Zaczęty przez Dragart, 2009 07 12, 22:34:42

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ragnall

Idea dobra ale wykonanie jak zawsze.

Tak sprzedawane domy powinny być w miastach, bo ten wynajem to pożal się <kogo tam wyznajesz>.

*Wzruszył ramionami* Też mam dom przy wodospadzie i to za free.

Aion

to dobra lokacja ......
dla maga xD
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

lazzio

Ten akurat jest na wodospadzie;] Może jeszcze na banku chciałbyś mieć ten domek:F

CytatFajna sprawa, bo mozna taki dom kupic pod gildie. Zeby przyciagnac wiecej graczy do gildi.
Jak zobaczysz cene raty to dopiero zrozumiesz, że dom jest kierowany WLASNIE dla gildii;d

Ainn

Po co ma trwac licytacja kilka dni skoro i tak najwazniejsza jest ostatnie 30 minut, albo mniej.
Przy czym domki powinny byc na stale dopisane, pozniej moznaby takowy odsprzedac... Nawet jesli jakas grupa bedzie miala sporo gotowki to czy wyda ja na pol roczny domek? Zapewne wylicytowana cena bylaby zdecydowanie wyzsza jesli domek bylby na stale w formie deeda do rozlozenia i za tym bym optowal... W innym wypadku jest to niemal identyczna nieruchomosc jak juz istniejace domy w miescie, tylko czynsz nie bedzie az tak wysoki. Tamten dom jest postawiony na sztywno tak jak te w miescie, te drugie sa bezpieczniejsze i blize do bankiera ;)

Karcharot

Kamiz..a chwile później jest "Licytujesz czynsz miesięczny na 6 miesięcy. "

więc mojego czytania ze zrozumieniem się nie czepiaj..tylko czytaj uważnie cały topic.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

lazzio

Nie wiesz co mówisz xD albo nie masz pojęcia o budowaniu w uo. Domy, które idą do deeda nie są warte ceny, trzeba zrezygnować w nich z wielkiej liczby rozwiązań. Nie można nawet zmienić koloru danego przedmiotu/ściany. Zobaczymy jak przebiegnie licytacja;]

Vilku

Powinna byc ustalona jakas dolna granica o ktora mozna podbijac cene , zeby na koniec licytacji ktora osiagnie kilka milionow nie podnoszono ceny o kilka zlotych monet......moze tak jak jest na aukcji ze wyskakuje o ile trzeba podbic albo odrazu ze podbijamy o 200k lub 500k
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Karcharot

wrzucić po prostu na normalną aukcje jakiś "papierek" czy cos..kto go wygra ma dom.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

ignaś

Ostatecznie mozna przeprowadzic licytacje na forum.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

lazzio

ignas. :twisted: ..po to jest ta gra zeby tam licytowac:F :twisted:  :twisted:

Sul

Cytat: "Karcharot"wrzucić po prostu na normalną aukcje jakiś "papierek" czy cos..kto go wygra ma dom.

Aha, to byłoby coś. Ja staję pod tablicą np w Dol, wołam 40 kumpli, 10 stoi i mnie pilnuje, żeby mnie nikt nie peknął i nie "zabrał" tablicy, pozostałych 30 leci w świat pkować i blokować inne tablice. To byłby event!!!! :D

Ragnall

lazzio: Na, pod czy obok :) Mam wodospad w tle. Ciekaw jestem za ile pójdzie ten dom. Może uda mi się zarobić na moim domku, a raczej na jego miejscówce kilka ładnych milionów ^^

Sul: Chyba na licznik online nie zerkasz.

licho

Zasady licytacji dokładne podam za dwa tygodnie tak jak powiedziałem.

co do tego czy to będzie o 24 czy o 8 rano, myślę że w takiej sytuacji spokojnie zgodzimy się na to żeby licytować przez licytanta.
Czyli jeśli wszyscy z gildii XXX będą akurat oglądali Teleranek i nie będą mogli być na licytacji to mogą poprosić Ziutka by licytował w ich imieniu.

p.s.
Ragnall, ty już tylko marudzić potrafisz?
to pytanie retoryczne, ale pomyśl nad tym...
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.