Zmiennoksztaltnosc a okradanie

Zaczęty przez yaqb, 2009 07 12, 23:47:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

yaqb

Mozna uzywac peruki okradajac na przemianie w celu ukrycia prawdziwego imienia?

Dragart

Nie, to jest mechanika. Behemot w perulce?

yaqb

Skoro nie ma imion nocnych to co za roznica jakie imie bedzie widniec nad glowa? ;F Ta zmiana z peruka zablokowala praktycznie skill okradanie dla zmiennoksztaltnych. W nocy nie okradniesz, bo zobacza twoje prawdziwe imie, a w dzien masz klatwe.

Motharq

Człowieku, albo, albo... Nie można być wszystkim na raz ;]

Will

Już powiedziałem, że jak jeszcze raz zobaczę któregoś z was wykorzystującego tego buga to posiedzicie na dłużej. Uważam, że okradanie też trzeba zablokować w czasie przemiany.

Mortimer

Will i zgadzam sie z Toba w PELNI. Tak samo jak Lik nie mogl okradac bo bylo to wykorzysywanie mechaniki, tak samo behy (mechanicznie to samo) nie powinny miec takiej mozliwosci. Mam nadzieje ze rychlo wejdzie w zycie obostrzenie dotyczace tego.

Z powazaniem
Mort  :mrgreen:

Rudus

Juz widze te niezauwazone przez nikogo kilkuset kilogramowe cielska podkradajace sie do nieczego nie spodziewajacego sie gornika i lapskiem wielkosci lopaty ze szponami jak konary martwego drzewa wyciagaja mu z kieszeni kanapki z lososiem
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Borry

Zupełnie jak mag na polimorfii. ;)

Mortimer

Borry mam nadzieje ze to jakis rodzaj ironii i tak nie myslisz ... albo ja cos pokrecilem, biorac pod uwage to iz nie spalem od 24 godzin jest to mozliwe  :razz:

Zyzio

Cytat: "Rudus"Juz widze te niezauwazone przez nikogo kilkuset kilogramowe cielska podkradajace sie do nieczego nie spodziewajacego sie gornika i lapskiem wielkosci lopaty ze szponami jak konary martwego drzewa wyciagaja mu z kieszeni kanapki z lososiem

Rudus, zmasakrowales mnie tym, przysiegam  :grin:  :grin:  :grin:
Oczywiscie ze Morti Rudus i Will maja racje. To nie tylko nieklimatyczne i nielogiczne, to po prostu glupie...   :wink:
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Prorokpl

Cytat: "Rudus"Juz widze te niezauwazone przez nikogo kilkuset kilogramowe cielska podkradajace sie do nieczego nie spodziewajacego sie gornika i lapskiem wielkosci lopaty ze szponami jak konary martwego drzewa wyciagaja mu z kieszeni kanapki z lososiem

To było dobre.  :mrgreen:

Oczywiście, że za zablokowaniem. Rudus, Will i reszta chyba już wyjaśnili mechaniczne i klimatyczne powody. Tak to już jest dajcie im palec, a będziesz na rencie inwalidzkiej do końca życia podcierając się nogami.

Coen

Tu nie chodzi o klimat tylko o mechanike - zmiennoksztaltny, wilkolak czy berek nie sa po to by podbic staty okradajacym. Nie do tego sluza, a takie tworcze wykorzystywanie mechniki skilla to bugusing.

Will

Cytat: "Coen"Tu nie chodzi o klimat tylko o mechanike - zmiennoksztaltny, wilkolak czy berek nie sa po to by podbic staty okradajacym. Nie do tego sluza, a takie tworcze wykorzystywanie mechniki skilla to bugusing.

Something like that ;) ...

yaqb

No tak, tylko ze jak lik byl skillem elitarnym to akurat nikt o tym nie pomyslal i okradanie bylo dozwolone przez X lat :s Ale przeciez liki to male, slodkie zwierzatka, ktore sobie okradaja i nie ma w tym nic nielogicznego, natomiast behemoty - wielkie, krwiozercze bestie oczywiscie nie moga bo jest to nieklimatyczne. Chore.

Dobra, mam odpowiedz, mozna zamknac.

Borry

Już widzę te tłumy złodziei koksających krowę tylko po to, żeby w nocy mieć blessa o parę punktów większego niż butla, za to w dzień perm klątwę (czyli nici z okradania). Nikt nie wpadł na to, że w tym przypadku okradanie mogłoby się nazywać "skill, który ukrywa dziennie imię nienależącym do elytarnych lików"?

P.S.
Berek na szale nie może użyć .um okradanie.