Pasek pokazujacy blessy.

Zaczęty przez Etrius, 2009 07 26, 14:25:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

Etrius

Mialem wlasnie format; uo zainstalowane typowy deskopt jak zawsze i teraz pojawia sie problem bo niemoge wlaczyc pasku pokazujacego blessy.
Niby wlacza sie to tym krysztalkiem  ktory jest w lewym gornym rogu jak sie rozwinie status postaci, tyle ze u mnie niepokazuje tego krysztalku.
Macro na wlaczenie tego rowniez niedziala.
Kumpel ma tak samo.
Moze ktos wie jak to wlaczyc?

Wczoraj dzialal pasek ale zdaje sie tez niebylo tego krysztalku(kulki).

Ps.
Sorry za dwa tematy cos mi sie skopalo.

mae

Etrius

mae

Wejdz do katalogu ML'a i wywal pliku od uog.

Etrius

Mozliwe ze cos zle robie , ale niepomaga. wywalilem caly folder uog i zabraklo mi tylko scian itp zmienil sie deskopt i dalej ..upa.

Agraeld

odpalasz uo, wchodzisz w opcje / makro / dodajesz np. pod klawisz " ] " opcje -> "ToggleBuffIconWindow" Na samym koncu listy.

klikasz OK, wychodzisz z menu
klikasz " ] " i masz pasek z blessami  :roll:

mae

a patchowales klienta do odpowiedniej wersji?

ignaś

Ja pod vinu tez nie moge dojsc do uruchomienia tego paska a probowalem juz wszystkich mozliwych kombinacji.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Bazyli

macie zle spatchowanego clienta
CytatQuot capita, tot sensus...

Etrius

Agraeld -   pisalem juz ze makro niedziala.
Klienta podmienilem na 5.0.9.1 i zricowalem go.(dodam ze sam go patchowalem na popszedniej instalce teraz tylko podmianka z ricowaniem).
A jaki teraz klient jest dozwolony i co dziala wsio ok na nim bo slyszalem ze na nowych sa jakies problemy. ??

ignaś

Tez 5.0.9.1 wszystkie grafiki i inne rzeczy dzialaja bez zarzutu.

Edzio do Ghosta. Ja mam spatchowana nie podmieniony.
Edzio2 Instalacja dokladnie taka jak opisana tutaj: http://www.dm-uo.pl/forum/viewtopic.php?t=11733
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Ghost

Ech... ludzie... Ile razy trzeba Wam powtarzać, że samo podmienienie klienta nie wystarcza? Podczas procesu patchowania zmieniane są również inne pliki a nie tylko client.exe

McDevil

A mi działa :<
Ale nie o to chodzi. Kiedyś pasek pokazywał jeszcze czas trwania czarów, ale już tego nie mam. Wie ktoś czego to wina ?

Etrius

Jak znajde troche czasu to zrobie wsio recznie od nowa i zobaczymy czy pomoze :)

Jaskolka

U mnie tez nie dziala. Wyprobowalam wasze rady i nic z tego. Nie poszlo :(