Pasek pokazujacy blessy.

Zaczęty przez Etrius, 2009 07 26, 14:25:52

Poprzedni wątek - Następny wątek

lazzio

Jesli nie spatchujecie ml-a plikiem do patchowania, a jedynie podmienicie clienta to nie zadziala, tak jak mowil ghost

Etrius

Zrobilem wsio od nowa recznie niczego nieupraszczalem no i faktycznie pomoglo jest kuleczka ktora wlaczyla mi ten pasek ( wersja uog).
Dzieki za pomoc.

Svennson

Cytat: Agraeld w 2009 07 26, 15:42:12
odpalasz uo, wchodzisz w opcje / makro / dodajesz np. pod klawisz " ] " opcje -> "ToggleBuffIconWindow" Na samym koncu listy.

klikasz OK, wychodzisz z menu
klikasz " ] " i masz pasek z blessami  :roll:

nie wiem jak wam moze to nie dzialac;/
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Bazyli

Sve: bo bez odpowiednich patchy to nie istnieje w UO...
CytatQuot capita, tot sensus...

Jaskolka

Cytat: lazzio w 2009 07 26, 17:59:55
Jesli nie spatchujecie ml-a plikiem do patchowania, a jedynie podmienicie clienta to nie zadziala, tak jak mowil ghost

Spatchowalam... probowalam wszystkiego co w tym temacie zawarliscie, a i tak nie pomoglo...

Karcharot

mi tam dziala bez problemu.

instalowaliscie ze starej wersji? uoml_setup ? czy tej z cyferkami?

polecam starą..nie ma absolutnie żadnego problemu z uog, patchami wyswietlaniem czegokolwiek itd.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

AsYlum

Cytat: Jaskolka w 2009 07 30, 22:39:39
Cytat: lazzio w 2009 07 26, 17:59:55

Spatchowalam... probowalam wszystkiego co w tym temacie zawarliscie, a i tak nie pomoglo...

Po patchu, zanim wgrasz jakiekolwiek pliki DM, odpal client.exe jaką wersję pokazuje?
<uninitialized object>