klienta 6.0.13

Zaczęty przez Lektor, 2009 08 03, 19:28:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

mekmar

Zainstalowalem uo zpathowalem wgralem pliki ze stronki dm, vinu do boju na viscie, ladnie all chodzi. Jeden problem nie widze stackow misktor, pamietam, ze dawniej sciagalo sie jakies pliki zeby widziec stacki misktur. Widocznie nie ma ich w aktualnych plikach na stronie, gdzie takowe moge pobrac lub co zrobic by widziec stacki mikstur? Do tego nie widze samotni nekromaty(nie wiem jak innych domow) + nie moge skalibrowac UOAM, probowalem w roznych miejscach w ktorych pliki mapy nie byly zmieniane. 3 Dzien robie uo albo sie zestarzalem albo ta instalacja jest coraz trudniejsza.

Duck

There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

milos

nie mam pojecia gdzie jest ten temat co Tin opisal sposob przejscia... wydawalo mi sie to takie proste...

podpowiem ze uzywam uog i nie zamierzam przechodzic na vinu :P

Widac bede musial od zera zaczynac instalacje... a tego chcialem uniknac :P

Duck

UOG dziala, trzeba TYLKO zmienic ip w login,cfg
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

mekmar

Duck, bez obraz ale zanim napisalem to, zrobilem wszystko zgodnie z instrukcja uruga, pytalem na help-dm, ultima-dm i iinych ktorzy maja na viscie uo przez vinu, reinstalnelem 3 razy ultime dopiero napisalem jaki mam problem. Pobralem wszystkie pliki ze strony DM, spathowalem uo do odpowiedniej wersji.

Borry

Cytat: Borry w 2009 08 07, 22:03:55
No dobra... ponieważ argumentacja "nowszy jest lepszy bo jest nowszy" do mnie nie trafia, to chciałem się dowiedzieć, czy "stary" klient ma być w najbliższym czasie wycofany z użytku?

Pho3niX

Nie marudź ;)
Graj na tym, którym Ci wygodniej. Ja tam nie zmienię clienta dopóki nie będę do tego zmuszony ;)
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Jaskolka

Dzisiaj "po dobroci" probowalam sie przesiasc na nowego clienta, ale... NIC z tego :( Po zmianach nawet nie dalo rady sie zalogowac. Czy komus dziala ten client?

Ghost

Cytat: Jaskolka w 2009 08 12, 22:40:12
Dzisiaj "po dobroci" probowalam sie przesiasc na nowego clienta, ale... NIC z tego :( Po zmianach nawet nie dalo rady sie zalogowac. Czy komus dziala ten client?
6.0.13? Bez problemu ;)
Po spatchowaniu podmieniamy plik login.cfg, wgrywamy pliki dmki i używamy vinu. Po tej operacji nie ma najmniejszych problemów z grą na tym kliencie.

Jaskolka

A z UOG? Ja uzywam tylko UOG. Korzystanie z vinu nie wchodzi w gre.

Ghost

Cytat: Jaskolka w 2009 08 13, 16:21:00
Z UOG niestety się nie udało. Problem ze stackami.

Girv

Cytat: Ghost w 2009 08 13, 17:17:33
Cytat: Jaskolka w 2009 08 13, 16:21:00
Z UOG niestety się nie udało. Problem ze stackami.

Vinu albo pozostanie przy starym kliencie i czekanie na jakieś rozwiązanie...

Coristo

używam vinu, nie patchowalem tylko wrzuciłem clienta a żadnych problemów nie mam :)

Agraeld

99% problemów bierze się z instalki uo,
ja za którymś razem w końcu ściągnąłem dobrą i wszystko mi śmiga elegancko.

lazzio

Dobre linki do dobrych instalek sa na polskich serwerach uo (kilku). Na oficjalnej sa do..