Łączenie życia v3

Zaczęty przez banan91, 2009 08 17, 11:17:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ukulele

Tylko kto to będzie sprawdzał  :-\

Karcharot

Skrypt?

zaznaczasz opcje że first/sec moze kupic, z automatu daje si maksymalny czas, pozostaje opcja wpisania ceny.
Przedmioty dostają jakiegoś tam propa. I takie postać może posiadać.  Wszelkie inne przedmioty ktore byly firsta a ma je sec i na odwrót dalej byłyby traktowane jako mułowanie ;>
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Coen

Nie jestem z Ekipy wiec powtorze sie po raz ostatni: NIE JEST TAK, ZE GM PORZADKOWY WIDZI KILKA PRZEDMIOTOW Z DRUGIEJ POSTACI I ZA TO DAJE KARE. TO TYLKO JEDEN ZE SPOSOBOW SPRAWDZENIA CZY GRACZ LACZY ZYCIA POSTACI. NIE JEST TO GLOWNY POWOD KARY. Zrozumiale to jest?

Co do kombinowania z przedmiotami - nie o to sie rozchodzi. Zakaz nie jest wycelowany w mulowanie jako takie. To mozna latwo wykryc. Zakaz mierzy w granie dwoma (lub wiecej) postaciami tak jakby to byly rozne wcielenia tej samej postaci. We wszelkie zaslanianie sie "starszym bratem". W przelogowywanie sie na druga postac jesli padlo sie pierwsza i chodzenie sobie samemu na ratunek. Itd. Itp.

Sposob z aukcja na dobra sprawe niewiele pomaga, a nawet stwarza kolejne pola do naduzyc. Np. placenie drozej za jakis przedmiot, ktory chce sie przekazac do drugiej swej postaci legalnie. Kasa i tak potem jakos wroci do tamtej postaci. Innymi slowy - pralnia brudnych itemow ;)

Moze w koncu ktos sie zastanowi, ze regulamin nie powstal z powietrza, ze jest potrzebny, ze ma swoj cel i podstawy. Ze nie jest problemem tylko rozwiazaniem ::)