Statystyki

Zaczęty przez osaandrew, 2009 08 22, 04:13:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ukulele

Dupnie  ;D
Potrzeba 3x tyle więcej miejsca do biegania co wcześniej.

osaandrew

mam jeszcze inne pytanie. otóż odnośnie statystyk jakie wybierałem na początku, zasugerowałem się propozycjami i tak też moja zręczność wynosiła 10. jednaj jako jedną z początkowych umiejętności wybrałem muzykalność. właśnie po dłuuuugich zmaganiach z instrumentami osiągnąłem muzykalność na poziomie 59,9 ale... przez całe moje muzykalne zmagania zręczność urosła mi tylko o 1. czy gdybym uczył się grać od 0% to zręczność wzrosłaby znacznie bardziej? a jeśli tak to czy jakimś innym sposobem mogę to teraz nadrobić? mniemam, iż zręczność jest ważną cechą każdej postaci.

Spider

W muzykalności gainy dexa chyba są takie same przy każdej wartości skilla. Str/dex ogólnie najszybciej idzie na walce, więc możesz wytrenować którąś bojówkę na manekinie (+anatomię i taktykę, i nauczyć się 33 uzdrawiania) i zacząć koxać bojówkę w lesie.

Antheramis

tak moj blad masz 210 skilcapa do rozdana na magie madrosc i medytacje ...

może i bard-mag jest mobilniejszy ale dla nowego gracza postać maga to całkowity koszmar wiem po sobie gdy sam zaczynałem, natomiast gra wojem jest dużo łatwiejsza
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Antheramis

nie zapominajmy ze to nowy gracz a nie powiedzial jaka ma znajomosc w mechanice ultimy aczkolwiek kazdy serwer jest inny

edit: wlasnie zauwazylem ze na nowym forum brakuje mi czego takiego jak usuniecie wlasnego postu ... chyba ze ja slepy jestem
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne