Gdzie się mogę wskrzesić ?

Zaczęty przez Mateusz, 2009 08 31, 13:16:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mateusz

Cześć, potrzebna mi jest pomoc ponieważ umarłem i nie wiem gdzie jest ktoś u kogo mogę wskrzesic błąkam się jako duch , ale  nic nie mogę znaleść jestem W Britani :(

Ukulele

http://dm-uo.pl/index.php?pg=20

CytatQ: Umarłem! Co mam dalej zrobić ?
A: Możesz zostać wskrzeszonym przez niektórych graczy, sternika statku bądź jednego z uzdrowicieli rozmieszczonych na mapie. Gracz może Cię wskrzesić jeśli podjedziesz do niego mając włączony tryb WAR (możesz to zrobić naciskając przycisk WAR w paperdollu, bądź naciskając i przytrzymując tabulator). Sternik wskrzesi Cię, gdy wypowiesz w jego pobliżu zdanie zawierające wyraz "wskrzes". Aby zostać wskrzeszonym przez uzdrowiciela, musisz do niego bardzo blisko podejść z włączonym trybem WAR. Jeśli nie wskrzesi Cię on za pierwszym razem odbiegnij kawałek i podejdź do niego ponownie.

Mateusz

Dziękuję za szybką odpowiedź już to przeczytałem zanim rozpoczołem swoją przygodę z UO na DM tylko pytanie brzmi gdzie dokłanie jest uzdrowiciel w Britani :/

Ukulele

Powinien być w pobliżu banku.

Mateusz

Dziękuję, znalazłem  :P Gdyby ktoś nie wiedział to można się wskrzesić u kapłana zaraz pod bankiem .

licho

Kochajmy początki, tak szybko mijają  ;D

Pozdrawiam i życzę miłej gry.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.