Nekromancja

Zaczęty przez DragoN, 2009 09 04, 20:05:19

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alvor_Lucard

a niech cie smieszy, kazdy przechodzi okres buntu, pozniej nadzieji a na koniec bezsilnosci. Ot tyle.
*Mlask Mlask* Zastanawiasz się jak ciesze ryja kiedy płaczesz mi na PW o PK? - popatrz na Awatar :)

seo

hyhy i dobrze podsumowałeś.
zreszta na co komu troche lepszy smok o.o

herbatnik

"troche" lepszy to faktycznie slabo. nie chodzi o "troche" lepsze smoki tylko o alternatywe dla czarow szamana takich jak blogoslawienstwo/przeklenstwo natury, pszczoly, przywolanie. nekro ma kilka czarow ktore nie egzystuja w praktyce. niech bedzie mozna np czarem oczarowanie kontrolowac licha lorda. blogoslwienstwo Netherila mialo byc poprawione ale jakos tego nie widac (przynajmniej ja) jakis czar z portalem dla Nekro?p.t.  "zwolanie rady" ? "armia ciemnosci" - 1-5 mocnych mobow nieumarlych o sile licha i lepszych  cast corpa rzuca sie na naszych wrogow-  zamiast nieszczesnych szkieletow czy innego nieuzywanego czaru. takie mam male propozycje. skoro juz  w dziale pytania robimy propozycje ; )

Vlad_R

proponuje licha z predkoscia konia.mily dodatek i smaczek
no i miloby miec cos ala czary dru bless, klatwa, pszczoly, portal - moze jakos uzupelniajaco to zrobic w stosunku do dru zeby w teamie ladnie sluzylo w pvm?

Ragnall

A na co na serwie drugi szaman o innej nazwie ?

dejw999

dokładnie. Każdy może mieć szamana (red i blu) tak samo z nekro. Koncepcja nie zawsze idzie w parze z wymiataniem

DragoN

Cytat: dejw999 w 2009 09 23, 16:50:43
Koncepcja nie zawsze idzie w parze z wymiataniem

XD koncepcja nie musi iść w parze z wymiatanie, ale skoro nekro jest 'dodatkiem' do maga i 'wyższą' szkołą jazdy ( wymagane 80 magerki z tego co wiem ) to jednak powinien się do czegoś przydawać ;)
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Alvor_Lucard

tyle bylo propozycji ulepszenia czarow, zmienienia istniejacych, NOWYCH czarow i nie tylko aby wymiataly, ale tez zeby cieszyly. Powiem wam szczerze ze nekro przeszlo 10 udupien i jedna poprawe. Nie wiem dlaczego ekipa nie lubi tego skilla. Nekro jak wymiatalo - to bylo zle, jak cieszylo w grupie to tez bylo zle, jak przydawalo sie PVM ( NIE NIE NIE NIE PVP - tyle "nie" zeby dotarlo ) to tez nie pasowalo. Wiec zostalo jak jest - ani to przydatne, ani to jakos mocno przeszkadza. Ot zanim wprowadzili togi z "papturami" to byly ladne czarne togi nekro. Teraz kazdy moze miec taka.  Wiec po co ten skill? dla klimatu przypuszczam, dla tych 4 czy 5 kosciakow ( kiedys bylo ich mozna wyczarowac i 50 ) dla oczarowania (kiedys mozna bylo oczarowac prastarego i zostawic go dla zabawy pod miastem - zeby stworzyc sztuczny klimat ) i dla kilku innych zabawnych ale nieuzytecznych czarow.
*Mlask Mlask* Zastanawiasz się jak ciesze ryja kiedy płaczesz mi na PW o PK? - popatrz na Awatar :)

PatroL

akcje kowadelko :P , Ja sie juz przyzwyczailem w sumie. Zapomnialem ,ze w ogole ten skill posiadam , nie zapomne go z sentymetu. Z reszta i tak niechcialoby mi sie czegos nowego koksac.

Kęs

Niech oczarowanie działa na widmaki :)

Ragnall

... a Nekromanta sika na 5 metrów.  ::)

Vlad_R

i tak najmilej pamietam plage z truta ....

mekmar

Cytat: Vlad_R w 2009 09 25, 23:20:26
i tak najmilej pamietam plage z truta ....
Te turnieje gdzie ludzie spadali po 1 pladze i cala widownia duszkami :) i potem ten jajl ... :P

Vilku

Mek fajniejsze byly plagi w banku a pozniej zbieranie  ;D
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Vlad_R