Dyskusja do topicu "Testy".

Zaczęty przez Marv, 2009 09 08, 22:43:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ainn

Cytat: Kęs w 2009 09 09, 12:59:50
Akurat wszelkie posty Ainna robią z woja niezmiernego kalekę, a mag to mega killer, a wg niego to wojownik powinien być niezniszczalny.
Tak naprawdę balans powinni robić tylko skrypterzy i opierać się na surowym prawdopodobieństwie.

Kes nie jestes sprawiedliwy... Czy ja to sobie wymyslam? Opieram sie na testach, ktore zrobilem z Vlad_R. Wyszlo, ze wedlug niego trafialnosc jest okay, wedlug mnie 3x % to nie jest duzo. Natomiast na czym sie Ty opierasz? Zrobiles testy? Mozna zarzucic tym testom, ze byla zbyt niska proba bo powinno se uderzyc z 1k razy, ale kto to zrobi ;) Natomiast trafialnosc jaka wyszla, czyli 3x% to fakt - tyle wyszlo... Po co robic wiec testy skoro akceptowane sa tylko odpowiednie dla kogos wyniki? Jak trafialnosc bedzie wysoka to ja zamieszczamy, a jak niska to robienie z woja kaleki?  :o

Osobiscie co mi sie najmniej podoba to ar plyty i jej modyfikatory do dex, ale to temat na inna dyskusje. Odnosnie mag vs plyta nigdzie nie napisalem takich bzdur.  :P

Kamcza

Niech ekipa to rozdzieli na topik Testy i Komentarze dop testow i laduje warny za lamanie tego rozdzialu.

Ragnall

Nie ma warnów na tym silniku forum.

Robinton: Czego Ty się spodziewałeś po tym temacie ?
Sul: Czego nie napiszesz i tak oni wiedzą lepiej :<

Gucio

Tak woj daje hity za 35 dmg w maga z GM SKRYBY...  ale bez skryby jest juz gorzej. :F

Robinton

jak już pisałem kilkukrotnie - ten tamet dla suchych testów

inne tematy na ich podstawie wyciągnięte wnioski, komentarze, uwagi pomysły na zmiany itp.

Marv

There's nothing to lose, when noone knows Your name...