easy uo a "nietypowe" makroczeki

Zaczęty przez VoDo, 2009 09 27, 20:26:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

VoDo

ten punkt regulaminu chyba jest jeszcze sprzed ery easyuo: "4. Pozostawienie postaci bez nadzoru oraz brak jakiejkolwiek i szybkiej reakcji postaci na nietypowe wydarzenia (np. trzaskające drzwi, migocząca świeczka, pojawienie się potwora, przeniesienie w inne miejsce), które mają miejsce w jej otoczeniu w każdym momencie gry, karane będzie kasacją postaci oraz blokadą slotu (w przypadku posiadania więcej niż jednego slotu na postacie). W przypadku złapania na biernym makrowaniu po raz drugi, konto zostanie permanentnie zablokowane."

obecnie mamy pozwolenie na uzywanie easyuo. myslalem ze po wprowadzeniu easy znikaja jakies smieszne makroczeki typu teleporty,emoty itp. ja widze to tak udostepnienie easy = mozliwosc ogladania stron, rozmowy na gadu czy tez innych dupereli siedzac przy kompie i odpowiadajac na makroczeki ale okazuje sie ze musze siedziec jak idiota i patrzec jak makro samo za mnie koxa ?

wnosze o zmienienie tego podpunktu z regulaminu na wyrazne zaznaczenie ze bierne makro = nie odpowiadanie na makroczeki czyli co za tym idzie nie siedzenie przy kompie. nie kazdy lubi patrzyc jak easy koxa za niego.
MROOOOOOOOOOOOOOOOOOK !

https://imgur.com/u4P8O7g

Will

Propozycja idiotyczna i oszczędzę Ci bycia zniszczonym przez resztę Ekipy. Po zalegalizowaniu EUO właśnie niestandardowe makroczeki są podstawą sprawdzania graczy. Dziś Ci się upiekło i Cię wypuściłem, ale radzę wziąć sobie przepisy regulaminu do serca.

licho

easy uo jest dozwolone, ale to nie znaczy że ekipa je w jakikolwiek sposób wspiera.
easy uo było dozwolone tylko dlatego że nie itstniały wtedy metody na wyłączenie go a udowadnianie przez ekipę że gracze nie posiadają pięciu rąk, trzech myszek i czerech klawiatur podłączonych do komptera się znudziło.

Nie zdziwcie się jeśli kolejne opcje w easy będą przestawały działać.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.