Nowa zmiana z protem i blessem dla woja

Zaczęty przez Dysiek, 2009 10 03, 11:34:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

bismot

banan91

bardzo dobra zmiana. Tak jak berek, albo zakladasz cos dobrego, albo jestes na 2 placki. Skonczyly sie czasy kiedy mieliscie badziew z ar royca. Chcialbym tylko zaznaczyc, ze nadal macie odblokowane skille, tarcze przegietą, szybsze leczenie i zwyklego maga do leczenia. Szkoda tylko, ze zachwiało to równiez PvM.

Bastek

Wystarczy zainwestowac w mikstury przemiany i pvm jest takie jakie było.

Zmiana z berkiem bardzo dobra. ;)
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,14305.0.html

http://www.vimeo.com/4114020

Cytat: Mekmar on Dzisiaj o 19:02:11
Thias z moich oblczen wynika 60+28+60 i to jest 128

Karcharot

CytatJeśli nie walczysz i nie wiesz jak to wygląda na pvp to proszę zamilcz go gadasz głupoty.

A kto tu o pvp pisze?

Ja Ci pisze jakie berek ma plusy w zamian za jakie minusy...głęboko w pupie mam jak to wygląda na pvp.

Nie potrafisz grać płytą, to zrób sobie berka.

Obie zmiany na plus wyjdą moim zdaniem.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Dysiek

CytatNie potrafisz grać płytą, to zrób sobie berka.

Tak nie potrafię grać płytą.. omg

W ogóle chciałbym poznać argument dlaczego bles został zabrany ?

Antheramis

bo była taka propozycja...
bo tak większość chciała...
bo ekipa ma plan co do wyrównania klas ...
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Dysiek

Do wyrównania klas? nie rozśmieszaj mnie ok?
Ja jak na razie żadnego wyrównania klas nie widzę.

mooniacz

Zmiany potrzebuja czasu, poczekaj, a zobaczysz. A wyrownywanie bardzo dobrze widac, zaczelo sie od maga i leci przez reszte.

Wol

Cytat: mooniacz w 2009 10 04, 00:26:37
Zmiany potrzebuja czasu, poczekaj, a zobaczysz. A wyrownywanie bardzo dobrze widac, zaczelo sie od maga i leci przez reszte.

zmiany zmianami. ale zeby nie bylo patologicznej sytuacji gdzie nastepna zmiana wejdzie na xx czasu kiedy po servie beda biegac 2 plyty na krzyz ;]   bo swego zcasu dmka lubiala wprowadzac czesc zmian ;]

McDevil

Po balansie rzemiosła poprawią płytę, wyluzuj dikall ;D

banan91

Przeciez płyta nadal jest lepsza od berka w pvp, co wy tak płaczecie. Nie ma zablokowanych skilli, ma przegieta tarcze, leczy sie od berka 4-5 razy szybciej i nie potrzebuje szamana do leczenia na pvm, na ktorym zreszta ma pawez. Zmienilo sie tylko to, ze nie bedziecie juz biegac w smieciowym stuffie o procie royala, i dobrze, bo berek jak nie chce padac na 2 cepy musi zakladac najlepsze co moze czyli demona.

KAroln

banan daj już sobie spokój z przegięta tarczą :/
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo

Gorn

Omg ale Dys placzesz ... masakra , daj spokoj i poczekaj na dalsze zmiany

LoA! I $%@#

dejw999

ciekawe jak teraz berek z 50 % szans na kryta wypada na tle innych :D