Nowa zmiana z protem i blessem dla woja

Zaczęty przez Dysiek, 2009 10 03, 11:34:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Karcharot

ryzykujesz- wymiatasz

chcesz grac bezpiecznie- masz niemal to co kiedyś

Owszem..masz 50% szans na krytyka, 50% wiekszy dmg, ale jesli chcesz z tego atrybutu skorzystać musisz zaryzykowac to że padniesz na cepa/minda.

Fajnie ze dano wybór..albo bezpieczna gra z malym ryzykiem, albo gra z nutką adrenalinki, gdzie w zamian za ryzyko więcej możemy zdziałać.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Dysiek

LoA. Spoko Zabranie Prota było tylko kwestia czasu więc ok. Ale niech mi oddadzą blesa  :P

Antek

Oj zmniejszy się populacja płyt na rzecz berków, chyba że macie nadzieję na szybkie cofnięcie zmian :D
Modyfikacja płyty jak najbardziej pozytywna, ale nie rozumiem czemu od razu w parze z tym ma iść podpakowanie berka...
Widząc zmiany w dmg berka, od razu można się domyśleć jak beznadziejne będzie położenie maga w walce z nim.
PP była przepakowana, oberwała. Berek był za słaby, ale nadal lubiany - teraz pewnie najpopularniejsza klasa na serwie się zrobi : P

kwiatek

PP nie była przepakowana, a berek nie jest teraz przegięty bo robiłem testy.

Antek

Dmg z tarczy=70+ psucie czaru, w ułamku sekundy 2h i pogoń za magiem :D
Nie była przegięta, tylko jakoś tak się złożyło że nagle każdy woj na serwie (oprócz rpg i pvm) zachciał być PP