problem z plikiem client.exe

Zaczęty przez nikka, 2009 10 28, 17:50:00

Poprzedni wątek - Następny wątek

nikka

Witam. mam nadzieję że ktoś będzie umiał mi pomóc. Po instalacji nowej wersji UO, po zalogowaniu i jakichkolwiek zmianach w Paperdollu wyrzuca mi błąd client.exe. Nie mogę zmienić żadnych ustawień i jakoś żaden pomysł na rozwiązanie tego problemu nie przychodzi mi do głowy.

Muzyk

napisz mi jaki Ci blad wyskakuje dokladnie. czy po prostu wywala clienta?
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Reynevan

Zawartosc folderu desktop przenies do glownego folderu albo stworz w glownym folderze podfolder : nazwa konta/DM II/nazwa postaci
Cytat: Gofer
ale cos mniej wiecej okolo piatku-soboty tylko nie wiem w ktory tygodniu

nikka

Cytat: Restiv w 2009 10 28, 18:21:06
napisz mi jaki Ci blad wyskakuje dokladnie. czy po prostu wywala clienta?

całkiem mnie wyrzuca z programu i chce powiadamiać "ukochany" Microsoft  ;)

nikka

Cytat: Reynevan w 2009 10 28, 18:26:55
Zawartosc folderu desktop przenies do glownego folderu albo stworz w glownym folderze podfolder : nazwa konta/DM II/nazwa postaci

niestety folderu desktop nie mam wogóle, nie wiem czemu; a stworzenie podfolderów też nic nie pomogło :(

tomerro

C:\Program Files\EA Games\Ultima Online Mondain's Legacy\nazwa twojego konta\dm II\imie i nazwisko postaci\

ja musialem stworzyc 3 ostatnie katalogi w sciezce. katalog z nazwa konta na serwie, katalog o nazwie dm II i katalog z nazwa postaci.
w ostatnim katalogu musza sie znalezc przekopiowane z glownego katalogu ultimy pliki: desktop.nwb multicache.dat macros.txt macros2d.txt skillgrp.mul chardata mul uo.cfg !

W przypadku gdyby ci ktoregos z nich brakowalo, nie przejmuj sie tym, wsadz pozostale i uruchom gre.
Po wylogowaniu gra skompiluje sobie sama pliki ktorych ci brakuje.

Mnie pomoglo.
<Madderdin> te arabusy wszędzie się wpieprzzają
<Madderdin> dawno krucjaty nie widzieli

nikka

Cytat: tomerro w 2009 10 28, 20:40:42
C:\Program Files\EA Games\Ultima Online Mondain's Legacy\nazwa twojego konta\dm II\imie i nazwisko postaci\

ja musialem stworzyc 3 ostatnie katalogi w sciezce. katalog z nazwa konta na serwie, katalog o nazwie dm II i katalog z nazwa postaci.
w ostatnim katalogu musza sie znalezc przekopiowane z glownego katalogu ultimy pliki: desktop.nwb multicache.dat macros.txt macros2d.txt skillgrp.mul chardata mul uo.cfg !

W przypadku gdyby ci ktoregos z nich brakowalo, nie przejmuj sie tym, wsadz pozostale i uruchom gre.
Po wylogowaniu gra skompiluje sobie sama pliki ktorych ci brakuje.

Mnie pomoglo.

dzięki pomogło  ;D