Żywiołak krwi

Zaczęty przez McDevil, 2009 12 05, 22:05:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thiass

Aiwass... .lecz zostalo tak uciete ze sie nie przydaje na pvp - jest zrownane.. mozesz skoxac wampira ktory gra 1/2 mocniej dostaje a jedyne co otrzymuje to wiekszy bless

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Ghg

Cytat: Sul w 2009 12 06, 13:55:56
Prawda jest taka, że w dobie równania nie powinno być  tego ucinania życia rzucającemu.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

mae

Chyba przywolanie silnego summona mialo byc w puli czarow, ktore u szamka, nekro i wampa dziala mozliwie podobnie. Pewnie hp to przeoczenie.

Azura

jestem pewna ze to nie jest przeoczenie
kazdy skill ma swoje plusy i minusy
-wampir (dodatkowy skill) ma leczenie (mowa o pvm) to odbiera mu hp za samo czarowanie zywiolaka, ale ma tanie skladniki (za pomoca swoich umiejetnosci wampir tworzy zywiolaka krwi, oddajac czesc swoich vitalnych sil)
-nekro (dodatkowy skill) nie ma lecz to ma tanie skladniki na smoka (kontrola nad zmarlymi czyli przywolanie koscianego smoka)
-zwykla magia ma poprostu drogie skladniki - demon bardziej pasuje do jakeigos demologa, wiec zamienilabym na jakis inny rodzaj stwora.. moze zywiol zrobiony z ognia, wody i wiatru... aby tez to mialo jakies uzasadnienie... a ze magia nie jest dodatkowym skillem to na jego wyczarowanie nadal dac trudno dostepne skladniki... np lapis(wiatr), jaspisy(ogien) i morski agat(woda)

Shane

A mi kiedy byłem wampirem się to podobało akurat :) Poświecenie wampira w celu oddania części swojej mocy, aby stworzyć istote potężniejszą niż zwykły żywiołak. A pula krwi? Zawsze nosilo się więcej a problemu z jej zdobyciem nigdy nie miałem ;)

Na marginesie Azurka przywołanie smoka kosztuje więcej niż u reszty do tego smok potrafi zaatakować przywołującego i osoby obecne obszarówką ;)

Azura

Cytat: Shane w 2009 12 12, 18:36:04
A mi kiedy byłem wampirem się to podobało akurat :) Poświecenie wampira w celu oddania części swojej mocy, aby stworzyć istote potężniejszą niż zwykły żywiołak. A pula krwi? Zawsze nosilo się więcej a problemu z jej zdobyciem nigdy nie miałem ;)

Na marginesie Azurka przywołanie smoka kosztuje więcej niż u reszty do tego smok potrafi zaatakować przywołującego i osoby obecne obszarówką ;)

moze to tez specjalnie zostalo zrobione jako minus... nie wiem...
w przypadku skladnikow - jesli sie zmienily i sa trudno dostepne to ja bym to uznala za jakies przeoczenie...
wiem ze kiedys wymagal tylko zwyklych kosci i snadardowych regow

Shane

Wymaga krwi smoka, krwawego nasienia, grzybków zapominajek i albo wilczej albo mchu ;) Tak czy siak, wracając do tematu, to że żywiołak pobiera krew nie jest jakimś ogromnym problemem, a co więcej ma to jakieś uzasadnienie - Żywiołak krwi ;)

lpd

A tez sie przywoluje raz na 15 min zywiola krwi czy standardowo?

McDevil

No raz na 15 min. ;< Jak każdego mocnego mobka.

Shane

Tak samo jak smok ;) nie jest to tragedią.

Aetas

Cytat: Azura w 2009 12 12, 18:16:35
jestem pewna ze to nie jest przeoczenie
kazdy skill ma swoje plusy i minusy
-wampir (dodatkowy skill) ma leczenie (mowa o pvm) to odbiera mu hp za samo czarowanie zywiolaka, ale ma tanie skladniki (za pomoca swoich umiejetnosci wampir tworzy zywiolaka krwi, oddajac czesc swoich vitalnych sil)
-nekro (dodatkowy skill) nie ma lecz to ma tanie skladniki na smoka (kontrola nad zmarlymi czyli przywolanie koscianego smoka)
-zwykla magia ma poprostu drogie skladniki - demon bardziej pasuje do jakeigos demologa, wiec zamienilabym na jakis inny rodzaj stwora.. moze zywiol zrobiony z ognia, wody i wiatru... aby tez to mialo jakies uzasadnienie... a ze magia nie jest dodatkowym skillem to na jego wyczarowanie nadal dac trudno dostepne skladniki... np lapis(wiatr), jaspisy(ogien) i morski agat(woda)

I wychodzi nam kapitan planeta podajacy sie za kobiete o nazwie Azurowy Zywiolak. jestem ZA!!!!
Gorgian 21/01/2020 godzina 14:59

powiedz mi jakie masz staty magiem. Bo teraz mag musi mieć przynajmniej 90/20/90 żeby grać.

Michak_

Daj ktoś wypowiedź azury do propozycji.