Gdzie ma skrzynia?

Zaczęty przez Fishbon3r, 2009 12 06, 19:40:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

Fishbon3r

Po odmrożeniu konta znika skrzynia bankowa? A wraz z nią cała zawartość?

Azura

nie...
chyba cos ci sie zbugowalo

^_^

niestety jestes jednym z tych szczesliwcow ktorych dotknal bug zamrazania. czasami tak sie dzieje przy uzyciu komendy .zamroz. i uprzedzajac pytania nie da sie odzyskac skrzyni. chyba ze skrypter sie zlituje i bedzie mial backup stanu serva sprzed twojego zamrozenia i czas zeby bawic sie w przywracanie ;p

Fishbon3r

Pięknie, k***a, pięknie.

Pho3niX

kiedyś zajmował się tym Duck, jestem pewien że by Ci odzyskał utracone rzeczy. Dopytaj się u Aruvin'a jak to obecnie wygląda.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Tinerot

Przyślij Duckowi albo mi login na PW, zobaczymy czy nie wisisz w 'łatwym odzyskiwaniu'. Nie jest to wielka nadzieja, ale sprawdzić warto.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Fishbon3r

Chciałbym ogłosić się szogunem i zaapelować do Aruvina o parę sekundowych groszy i odpowiedź na mą prywatną wiadomość.
Są dwie opcje:

1. Tak, da się odzyskać, tylko teraz nie mam czasu. Zrobię to za jakieś 2 - 3 dni.
2. Za żadną cholerę nie uda się odzyskać utraconej skrzyni bankowej, więc jak to mówią - you have to live on.

Chodzi oczywiście o buga przy odmrożeniu mojej postaci. Aktualnie nie mam pojęcia, czy mam czekać na niepewne odzyskanie, czy grać dalej - czytaj zastanawiać się jak teraz przeżyję:) Liczę na odpowiedź.

Fishbon3r

Okey, temat można zamknąć, szefostwo ma mnie w dupie. Vice versa.

Korgail

Na życzenie autora tematu - zamykam.