magiki i wetka

Zaczęty przez mae, 2009 12 21, 16:54:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

mae

Po zalozeniu witalnego magika, nie mozemy uzywac wetki. To bug, czy tak ma byc?

ethanoll

Magol witalny czy taki do siły blokuje na jakiś czas jakąkolwiek możliwość użycia bandaży. Tak było odkąd z nich korzystam.
Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp

bonio99

po założeniu witala od razu można się leczyć, ale jak się go zdejmie i założy zaraz to jest dyley. Jak jest magik do siły to dyley jest za każdym razem. Tylko na wete to nie powinno działac
.... słabi odpadają szybko bo wpadają w obłęd ....

mae

Tak mi sie wlasnie zdaje, ze mialo to dotyczyc uzdrawiania i medytacji.

Kox_Rox

a propos, nie ma to jak crash w trakcie jakiejs nawet malej walki. szybki relog tez nic nie pomoze bo "nie mozesz teraz leczyc..." :]
Cytatchociaz sa osoby ktore nawet tepe wcisanie kalwisza potrafia zmienic w cos naprawde ekstra...

lpd

Mi sie zdaje ze to nie chodzi o witala tylko o magika SILY. Czesto te dwa ida w parze. Magik sily blokuje leczenie dlatego, ze po zalozeniu dodaje STR ale nie uzupelnia HP do nowego poziomu. To zapobiega szybkiemu i stacjonarnemu koxowi heala, ale sprawdz Mae na wszelki wypadek.

Nath

Cytat: Ghg w 2009 12 21, 23:05:32
nie bedzie koxu leczenia na magikach. niestety weterynaria uzywa tego samego przedmiotu do leczenia co uzdrawianie, stad ten delay.

Tak ale z chwila jak w rozbrajaniu, weszlo rowniez rozbrajanie rekawic, rekawiczki witalne um.  troche koliduja na mocnym pvm, wiec raczej do poprawki. No chyba ze mi wymienisz je na inne boskie magiki.. ;)

Lpd, nie tylko sciagnij sobie np: jakas bizuterie witalna podczas bicia moba do plecaka i ja zaloz. Sprobuj sie leczyc. (nie mowie tu o magikach +str)

Edit:

To tak troche off-topowo bo temat o wetce i pewnie ja i blokowanie leczenia po zalozeniu witali nalezalo by troche poprawic.
Potrzebujesz pomocy?
#pomoc-dm - Zapraszam

Ksiestwo Skara Brae
#skara-brae

Fora Skara Brae i Trinsic
www.zdobywcydm2.fora.pl

Wilkolaki - Likantropy - dostep do nadforum
Podania: wilki.podanie@gmail.com  Lub PW

Nanuki

imho po zezqoleniu na kox stacjonarny, powinno sie to wycofac.

Aruv

Nie będzie zmian w blokadzie witalnych/mądrych magików vs uzdrawianie/medytacja.

ethanoll

Oficjalny kanał irc Księstwa Ocllo: #bp