RE: ".wiezienie dostępne dla kasztelana"

Zaczęty przez Prorokpl, 2009 12 23, 13:19:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Prorokpl

Cytat
Wnoszę wniosek o udostępnienie komendy .wiezienie <powod> dla kasztelana. Powód? Skoro mogę nadawać banicję, to niech i jailować mogę. Ponadto, mniej ludne miasta (jak np. Minoc w którym jestem kasztanem) często nie mają strażników w ogóle lub nie ma ich na miejscu gdy są potrzebni. Nie mówicie że że jail od kasztana jest nieklimatyczny bo to a tamto, bo księciunio może jailować.

CytatDuck:
niech bedzie

No i nie działa, co z tym jest? Powinien mieć kasztelan i komorzy moim zdaniem a dziś się okazuje że jednak nie działa. Bug?

Sul

Duck zrobił literówkę. Miało być "nie będzie" :D

Prorokpl

Dlaczego nie? ;p i nie wydaje mi sie że to była literówka.

Bazyli

a co z magiem miejskim? przypomne ze nadal nie ma dostepu do zadnych opcji... ani jail ani ban... wlasciwie to nie ma nic poza tytulem...
CytatQuot capita, tot sensus...

Dragart

Ma swiety spokoj, a to jest najcenniejsze.

DragoN

Ano stanowisko maga chyba jest zaprojektowane jako tytuł tylko ;) ... tylko śmieszne że żeby dostać 'tylko tytuł' trzeba mieć 100 magerki :P
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Ukulele

Może podczas przebywania maga miejskiego na terenie miasta, dajmy mu efektywność czarów lepszą o 50% ?  :P

Prorokpl

Cytat: TajFun w 2010 01 04, 21:41:28
Może podczas przebywania maga miejskiego na terenie miasta, dajmy mu efektywność czarów lepszą o 50% ?  :P

I będzie wykorzystywane w pvp ;/ tak jak strażnik w gildii walczącej nie może dawać jaili. To nie przejdzie, jeśli już to ... to nie wiem co ;p chociaż .wiezienie żeby miał.

ignaś

W zalozeniach mial miec komende umozliwiajaca czasowe wylaczenie mozliwosci uzywania magii na teraznie Ksiestwa.
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi

Bazyli

w zalozeniu... ale teraz nie ma nic. moze by mu cos dac?
CytatQuot capita, tot sensus...

Ukulele

Właśnie chodzi o to żeby mag miejski chronił miasto przez graczami pvp.

Karcharot

Ja to bym mu dał możliwość stałego wyłączenia uzywania magii/rozpraszanie magii na wyznaczanym przez niego obszarze. co by kosztowało księstwo jakąśtam ilość ziół. oczywiście czym wiekszy obszar, tym wiecej rega.
Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Michak_

A ja bym zmniejszył ilość miast do 3-4 wywalił straż i chciał poczuć, że znów gracze i władze miasta bronią tego miejsca w którym mieszkają.

duzem

michak genialny pomysl! potem kazdy bedzie pvp ludzie beda tracic stuff i sie pomroza! genialne!

Dahak

Cytat: Michak_ w 2010 01 04, 22:41:37
A ja bym zmniejszył ilość miast do 3-4 wywalił straż i chciał poczuć, że znów gracze i władze miasta bronią tego miejsca w którym mieszkają.
Eee... może byłem za długo zamrożony, ale na DM miast ZAWSZE broniła straż? (z wyjątkiem co poniektórych eventów?:P)