Kupowanie postaci

Zaczęty przez Thiass, 2010 01 22, 16:09:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thiass

Z regulaminu:
CytatZabrania się posiadania wielu kont, udostępniania, przekazywania lub sprzedaży swojego konta innym osobom oraz wykorzystywania cudzego konta dla swoich korzyści.

Ostatni ban gdzie poszla kasacja Nethosa za to ze grala na nim osoba ktora wczesniej dostala bana wskazuje na to ze regulamin mowi prawde.

Droga ekipo... albo pozwolcie wymieniac sie postaciami albo zabroncie tego calkowicie... tak chodzi mi o sytuacje gdzie nanuk gra sobie wesolo kupionym sominim wszyscy dobrze o tym wiedza ale "jest to sprawa adminow"

Pytanie 1: Mozna czy nie mozna?
Pytanie 2: Jesli nie mozna co trzeba zrobic zeby bylo mozna...
Pytam bo moze tez bym sie zamienil....  ;D

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Zyzio

/ me [ s ] Niziolka zlodzia, ew. [ w ] Niziolka zlodzieja na skoksanego wampa  :)
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Dysiek

To jak już piszemy o postaciach kupionych\oddanych to skasować się także powinno postać: Rimon Celymor (nie wiem czy nazwisko dobrze napisane zostało)

Mort

Na to wychodzi ze na serverze sa rowni i rowniejsi  ;) , wkoncu pora wyjasnic ten spor ...
WB

Thiass

Dikall o rimmonie nic nie wiem i nie slyszalem, o nanuku tez bym pewnie nic nie mowil gdyby nie fakt ze gosc siedzi na gt i ciagle sie tym chwali  ::)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Dysiek

Cytat: Thiass w 2010 01 22, 16:24:54
Dikall o rimmonie nic nie wiem i nie slyszalem, o nanuku tez bym pewnie nic nie mowil gdyby nie fakt ze gosc siedzi na gt i ciagle sie tym chwali  ::)

No to już wiesz ;]

Pho3niX

Ja chciałem zgłosić, że Thiass to tak na prawdę Areis von coś tam ;)

Nie bierz do siebie Thiass ;)
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Will

Ja powiem tylko tyle. Z mojej perspektywy i niestety to musi Wam wystarczyć.

Regulamin mówi jasno co wolno i nie wolno. W przypadku gdy ktoś złamie zasady to pozostaje w kwestii Ekipy jak danego delikwenta ukarać. W tym celu bierze się pod uwagę wiele czynników - niektóre działają łagodząco, a inne wręcz przeciwnie. Regulamin jest dla nas sugestią i drugowskazem, ale regulamin nie ma wpisanego kontekstu każdej napotkanej sprawy. Ekipa podejmuje różne trudne decyzje i nie mamy zamiaru się z nich tłumaczyć, bo jest to niepotrzebne. Pozostaje to w Waszej kwestii by wierzyć, że decyzje są sprawiedliwe i my staramy się dokładać wszelkich starań by tak było. Jeśli niektórzy uważają inaczej to przykro nam. Niektórzy powiedzieliby w tej chwili "tu nie ma demokracji i możemy robić co uważamy za słuszne". Ja powiem, że demokracja jest - można zmienić serwer na inny jeśli ktoś ma przekonanie, że Ekipa jest niesprawiedliwa i to uniemożliwia mi cieszenie się grą. Czasami trzeba podejmować trudne decyzje, często dla innych niezrozumiałe i krzywdzące, ale to My je podejmujemy i My się z nimi liczymy. Troszczymy się o graczy by byli zadowoleni z gry tutaj i jeśli to jest za mało to pozostaje tylko powiedzieć "Przykro nam, powodzenia gdzie indziej".

Jackob

aha, czyli ja koxam 6 lat , a ktos sobie kupi za stowke konto i jest 6 lat do przodu. Pieknie will. Idz juz na emeryture, bo pleciesz juz straszne glupoty. Tworzysz wlasny regulamin, ty i tylko ty.

Will

Cytat: Jackob w 2010 01 22, 16:38:46
aha, czyli ja koxam 6 lat , a ktos sobie kupi za stowke konto i jest 6 lat do przodu. Pieknie will. Idz juz na emeryture, bo pleciesz juz straszne glupoty. Tworzysz wlasny regulamin, ty i tylko ty.

Masz coś osobistego to idź na PW albo podejdź odważnie na zlocie następnym razem. Nie podoba Ci się moja perspektywa to jest to tylko Twój problem i to nie miejsce by wylewać osobiste żale.

KAroln

No nie zgadzam się. Albo karacie wszystkich równomiernie albo wcale.
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo

Jackob

jak gm nie umie interpretowac regulaminu to powinien isc na emeryture. Tyle.

P.s piszesz w iminiu ekipy czy za siebie bo to juz 2 rozne zdania w 2 postach.

p.s 2 Czy mam cos do ciebie czy nie to moja sprawa, niczego nie wylewam tutaj, wyjasnienie przeczytaj na gorze posta. Nie nie chce cie spotykac na zlocie. Nie raz spotkalem, nie zamierzam wiecej. Wroc do tematu panie Hrabio.

Will

Trochę mniej agresji i więcej dystansu do zwykłej gry, bo do końca nie jestem pewien czemu tak mną gardzisz i od początku podchodzisz z agresją ;) . W każdym razie ja już się wypowiedziałem, a resztę dopowie Aruvin. Jak ktoś ma do mnie jakieś osobiste rzeczy dalej to ma PW.

mae

Takie jest zycie, panowie. W swiecie realnym tez najpierw jest proces i jak ktos ma dobrego prawnika, to sie od kazdej kary wywinie. Tak jest tez w uo - sprawy sa dyskutowane, dowody sa rozpatrywane, zaslugi dla serwera kladzie sie na szale. Wychodza z tego rozne rzeczy. Na szczescie (?) tutaj oskarzony (zwykle) nie ma prawnika.

Robinton

zasługi dla serwera np. ilość zbanowanych kont ;) sorry nie mogłem się powstrzymać