Jak można się teraz nauczyć rolnictwa?

Zaczęty przez Oko Mroku, 2010 02 08, 12:20:20

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rudus

rosnie zielka :D

Nie dalej jak 3 dni temu zbieralem papryczke i mialem "your skill in zielarstwo has increased in 0.1 it is now 0.1" :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Bearg

W takim razie, dlaczego by nie zrobić, by przy np. ulach rosła ta umiejętność która jest większa. Nie było by problemu przynajmniej z koksaniem w zime. Bo obecnie skill wyłączony na pół roku.

Edit: Chodziło mi o pół roku UO...

Karcharot

Phoenix
CytatNie badz taki cwany obrazasz moja osobowosc
Phoenix
CytatJestes ignorantem to ty lepiej spojz na to co piszesz ja przynajmniej potrafie sie przyznac do tego ze nie mam racji.
:D :D :D

Antheramis

skoro juz mowa co i komu rosnie na czym to ja powiem ze Berkowi rosnie zielka na zbieraniu zcarnych grzybow

mozna to zmienic by wzrastal szal bitewny ;)
Cytat: Robintonpod żadnym pozorem nie ruszać nic! bo zepsujecie coś co jest fajne

Valthar

Cytat: Bearg w 2010 02 09, 09:52:41
Jeśli chodzi o miód to ilość pozyskiwanego miodu zależy od umiejętności, która jest większa (rolnictwo/zielarstwo), ale wzrasta przy tym tylko zielarstwo.

Cytat: Bearg w 2010 02 09, 14:03:08
W takim razie, dlaczego by nie zrobić, by przy np. ulach rosła ta umiejętność która jest większa.

Jest już tak..

Wczoraj zbierałem sobie wosk i miód z kilkunastu uli.. [Mając 90% rolnictwa i 33% zielarstwa].
Zbierałem oczywiście po 9...

Ani jednego gaina w zielarstwie..
"Precz z moich oczu!... posłucham od razu,
Precz z mego serca!... i serce posłucha,
Precz z mej pamięci!... NIE-tego rozkazu
Moja i Twoja pamięć nie posłucha..."