Dlaczego praca innych gmow jest wyrzucana w bloto?

Zaczęty przez Zanderradcer, 2010 02 14, 14:21:14

Poprzedni wątek - Następny wątek

duzem

Chaos to wampy! - uwalic
loa sa przekoxani i uzywaja bugow - bany
order ucieka pod straz - udupic straz
mag gra zbyt mobilnie - udupic maga
berek jest zbyt silny - udupic berka
pp jest przekoxana - udupic pp

idac ta logika dochodzimy do jednego wniosku - zrob se lucznika!

Placz jest i niestety bardzo zadko kiedy usprawiedliwiony bo usprawiedliwionym placzem jest tylko placz rolnika

A ekipa jest fajna tylko ze troche stronnicza bo mekmar to zią ekipy ;f

zmiany ida w dobra strone zmian jest duzo a projekty sa ciagle nowe zmieniane bardziej i mniej wazne. tego typu temat nie sprawi ze nagle ksiestwa zostana napisane a nawet jesli to jakis skrypter napisze i mu sie odechce pisac bo przerabianie skryptow to ciezka sprawa. jesli uwazasz zander ze jest zle ponoc rekrutacja do ekipy ciagle trwa a napewno na skrypterow ;)

Zanderradcer

Prosze o zamkniecie tematu. Nie o to mi chodzilo. Temat zmierza w niewlasciwym kierunku.
Jesteśmy otoczeni? Świetnie mozemy atakować w każdym kierunku.
Co Twoje to moje. Co Moje tego nie rusz.
Heman: od kiedy wojsko ma cos wspolnego z tym czy sprzedajemy rybki czy inne gowno

Aruv

Następnym razem podanie konkretnych przykładów może być pomocne.
Ja tez mogę napisać "kiedyś gracze byli inni, zachowywali się inaczej". Połowa z Was wie, że to prawda, ale o co dokładnie mi chodzi to pewnie nikt się nie domyśli.

Fere

Cytat: Girion w 2010 02 14, 19:07:09
Nie wiem co Ci kto "udupia" ale ta gra nie jest dla tego bys rz?dzi? w pvp tylko dobrze si? bawi?.
Polecam zrobi? now? posta? i nie koxa? tylko rpgowa?.

Bzdura...

1) "gra nie jest dla tego bys rz?dzi? w pvp tylko dobrze si? bawi?." - mo?e dla kogo? rz?dzenie w PvP jest w?a?nie dobr? zabaw?. Powiedzia?e? jaka gra jest dla czego TWOIM ZDANIEM i ODCZUCIEM

2) Nowa postac i nie koxac tylko rpgowac? pozwól" Ha. ha. ha. KAZDA posta? rpgujaca MUSI mie? jaki? skill obronny... Magia cho? by na 70 - 80, czy bojowka 6/6 i 80 skila...

Fere

Cytat: Girion w 2010 02 14, 19:07:09
Nie wiem co Ci kto "udupia" ale ta gra nie jest dla tego bys rz?dzi? w pvp tylko dobrze si? bawi?.
Polecam zrobi? now? posta? i nie koxa? tylko rpgowa?.

?miech na sali...

Nie wiem co Ci kto "udupia" ale ta gra nie jest dla tego bys rz?dzi? w pvp tylko dobrze si? bawi?. - mo?e dla kogo? dobr? zabaw? jest rz?dzenie w Pvp? nie przedstawiaj swoich kryteriów rozrywki... Jeden lubi kaszke, drugi ziemniaki, i nie wmówisz ziemniakowemu ?eby jad? kaszke :]]]

Polecam zrobi? now? posta? i nie koxa? tylko rpgowa?. - Mhm, taaa. Wida? ?e nie mia?e? z tym doczynienia... KA?DA Rpgujaca postac MUSI miec jakis skill obronny. Magie na 70, czy bojowke 6/6 po 70. Inaczej nie ogarnie, uwierz.