Limit na obrazenia przy 75 sily

Zaczęty przez spocik, 2010 03 03, 18:36:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

spocik

Krotkie pytanie:

Czy jest nalozony limit obrazen w PvP przy 75 sily? Nie pytam o PvM. Pare razy slyszalem, ze nie ma, pare razy ktos mowil, ze jest (w tym GMi).

Jest czy nie ma?

Dysiek

Jest cap 75str na cios tarczą.

spocik

Pytam o obrazenia normalna bronia, bez uzycia specow. Czy majac wiecej, niz 75 sily w PvP zadaje wieksze obrazenia, niz majac 75 str.

Krotko i na temat

Tinerot

(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

lpd

Kiedy ja pytalem ostatnio dostalem przeciwna odpowiedz... O_o

spocik

Ja rowniez, i to od ekipanta. W kazdym razie Tin to skrypter, wiec pewnie wie najlepiej...

Pho3niX

Może pytaliście o dwie różne rzeczy?

Cios tarczą zawsze będzie zabierał więcej niż zwykły cios... Na siłę jeszcze nie czytałem żadnych newsów ;)
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

spocik

Matko Boska. Albo ktos tu jest niepelnosprytny, albo faktycznie musze przytoczyc o co pytalem:

obrazenia normalna bronia, bez uzycia specow. Czy majac wiecej, niz 75 sily w PvP zadaje wieksze obrazenia, niz majac 75 str.

Ciosy mnie nie interesuja. Pytam o bron, nie o tarcze...

Naprawde tak niejasno sformulowalem pytanie?

Borry

duzem

to dla pewnosci sie zapytam - a w pvm?

dobrze by bylo wrzucic takie info na strone np w dziale ''walka'' gdyz te pytanie sie co chwile powtarza tak jak i te  z sila czarow/inta w dziale o magii:)

Tinerot

Na Twoje obrażenia w walce z szamanem szczuroczłeków w Shame wpływa kąt padania słońca na posąg Valstora w Jhelom.

Jestem przeciwnikiem ujawniania mechaniki. To, że z braku przewidywania chcecie sobie zepsuć grę (najpierw pytacie, później ze swoją mizerną, niekompletną kompetencją staracie się zmieniać coś o czym macie tylko blade pojęcie) to Wasza sprawa, ale ja nie chcę potem takich rzeczy czytać, ani co gorsza skryptować.

Obie moje odpowiedzi w tym temacie są mniej więcej tak samo bliskie prawdy. ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Badalaman

Tin, takie kwestie jak to czy jest prog powyzej ktorego dany stat nie dodaje juz nic do dmg akurat powinny byc jawne.
Na takich podstawach mozna decydowac jak rozwijac postac i co "trzeba" skoxac a kiedy mozna juz odpuscic.

mae

Cytat: Tinerot w 2010 03 04, 09:31:37
Na Twoje obrażenia w walce z szamanem szczuroczłeków w Shame wpływa kąt padania słońca na posąg Valstora w Jhelom.
Hmm... to dlatego wieczorem zawsze wszystkie koxplace sa powybijane ;)

duzem

ignaś

Nie... w miescie magow... Moonglow...
NEW WORLD RECORD:
Cytat: daroganIgnaś : przygadywał kocią garnkowi