zapomniane haslo

Zaczęty przez Muzyk, 2010 05 06, 19:51:44

Poprzedni wątek - Następny wątek

Muzyk

Mam takie pytanie
przed padem DMki byla opcja ze trzeba bylo zmieniac hasla bo cos tam sie porobilo.
zmienilem haslo a pozniej padl serv. oczywiscie ni chu** nie moge sobie przypomniec co to za haslo.
da rade odzyskac haslo? na maila przypisanego do konta. czy jakis inny sposob.
"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

nico

tak z maila przypisanego do konta wysyłasz pełne info o koncie z prośbą o hasło.

na maila nicop@post.pl  - wszelakie takie sprawy oczywiście będą rozpatrywane dopiero jak będzie UP ale to chyba oczywiste ;)
W razie braku reakcji można się zawsze przypomnieć na ircu lub gg.
Koniec świata przełożony z przyczyn technicznych...

Muzyk

"W niektórych sprawach nie będę nigdy obiektywny. Nie mi to oceniać, niech to robią inni." - WWO

Rip

A w okresie testowym kazdy sie moze logowac czy nie bardzo ? :P

AsYlum

Każdy... chyba dopisze to do newsa. Serwer jest już normalnie otwarty. Jedyne co zostanie zrobione to jutro cofnę pliki :) do 5 marca.
<uninitialized object>

miros

a że tak zapytam czy któryś GM bawi się w pomoc w odzyskiwanie kont do których nie było przypisanych maili?

AsYlum

Cytat: miros w 2010 05 06, 21:57:16
a że tak zapytam czy któryś GM bawi się w pomoc w odzyskiwanie kont do których nie było przypisanych maili?

I tak i nie. Ja mogę takie zgłoszenie sprawdzić i o ile dostane dość danych o koncie i jego postaciach to ewentualnie mogę takie konto przywrócić.
<uninitialized object>

Siudi

Czy będzie podane info na stronie www i na forum, że oficjalnie zakończono testy?

Pozdrawiam.

mae

CytatP.S. Przewidywana data zakończenia testów to 2010-05-07 między 16-17. Dodam stosowny news tak, żeby nie było nieporozumień.

AsYlum