obracanie postaci

Zaczęty przez decan, 2010 05 17, 20:49:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

decan

po zmianach postac obraca się do potwora ktorego bije przodem , wczesniej moglismy stac jak sie chcialo . Czy da sie to jakos wylaczyc ?

lazzio

dzięki temu jesteś bardziej klimatyczny:D

maly

Cytat: decan w 2010 05 17, 20:49:27
po zmianach postac obraca się do potwora ktorego bije przodem , wczesniej moglismy stac jak sie chcialo . Czy da sie to jakos wylaczyc ?

::)
yyyyyyy? o co ci chodzi ??? ???
to chyba bardzo dobrze ze wkoncu postac bije prawidlowo....

spocik

Jemu chodzi pewnie o to, ze postac przez niego atakowana wie, od kogo dostaje ciosy - np gdy jest wieksze zamieszanie.

KusKus

Doskonale widac kto Cie atakuje i bez tego ;]

Svennson

Cytat: decan w 2010 05 17, 20:49:27

To tylko potwierdza ze stare dobre placzki dalej istnieja na forum. A jak nie ma sie o co przyczepic to i na gownie usiada --.-
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Prorokpl

O czym wy gadacie? Ja nie widzę żadnej zmiany, postać dalej stoi jak jej się podoba i nawala.

Snibril666

Musisz miec wlaczony war mode.

decan

gdzie sie wylacza to war mode ???        w opcjach nie moge znalesc tego  .    obracanie postaci przeszkadza w walce i koxie , traci sie czas jak postac bije wroga i zabije go to zanim sie obruci i zacznie machac mijaja cenne mili sekundy :)   na koxie straty sa znaczne bo co chwile sie obraca i zaczyna machac od nowa , dawniej postac stala i machala nie wazne gdzie stal potwor

co do tego ze to klimatyczne to chyba ktos sie z lekka pomylil , raczej w realu ktos kto walczy z kilkoma potworami lub dwoma przeciwnikami nie obraca calym koniem tylko obraca sie tulowiem i macha w inna strone

jak komus sie to podoba to niech tak gra , ja pytam gdzie to mozna wylaczyc bo mi sie to nie podoba

Will

Nie da się - to mechanika nowego POLa. Tak już zostanie.

Sul

Cytat: decan w 2010 05 19, 13:13:51
[..]

co do tego ze to klimatyczne to chyba ktos sie z lekka pomylil , raczej w realu ktos kto walczy z kilkoma potworami lub dwoma przeciwnikami nie obraca calym koniem tylko obraca sie tulowiem i macha w inna strone

jak komus sie to podoba to niech tak gra , ja pytam gdzie to mozna wylaczyc bo mi sie to nie podoba

To zejdź z konia i walcz na piechotę, będzie klimatycznie.

Asyl już w podobnym temacie odpisywał, że jest to cecha nowej wersji pola i nie da się tego wyłączyć.