Bard a statystyki

Zaczęty przez Mortim, 2010 05 18, 12:43:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mortim

Witam,

Chciałbym się dowiedzieć, czy na powodzenie skilli: uspokojenie i prowokacja mają wpływ jakieś staty, a jeżeli tak to które i w jakim stopniu. To samo pytanie o sukces zagrania piesni.

Czy są plany by to się zmieniło (na przykład: im więcej zręczności tym większe bonusy/klątwy)?

- Mortim

Tinerot

Tylko skille. Btw, witamy ponownie ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Mortim

Dzięki za odpowiedź i powitanie. Temat (chyba) do zamknięcia :)

*kłania się*

Brethil

O to ja wykorzystam ten temat i nie bede robil balaganu :) a mianowicie chcialem zapytac o ponizsze rzeczy:

1) czy tak slabe dzialanie prowokacji na moby bylo od zawsze zalozone chodzi mi glownie o piesc zabierajaca zycie poniewaz n ludzi dziala pieknie a padliniaka zabic jest nia nie sposob co jest bardzo dokuczliwe. chcialem zapytac czy tak samo dziala wyssanie staminy

2) Jakie powody zmusily do tego ze piesni pozytywne w 0 stopniu dzialaja na naszych towarzyszy (zwierzeta) wkoncu bless szamana dziala na jego mounta to czemu nasz by nie mial dzialac na nasze nawet w zmniejszonym stopniu bo przeciez i tak wysylajac moba naszego mozemy grac negatywna piesn temu mobowi w ktorego on bije i wychodzi niemal na to samo

3) zapomniany skill ktorym jest oczarowanie mogl by mi ktos powiedziec co on dokladnie robil :D oprocz oczarowania besti ktora miala by podazac za nami.

Mortim

* oczarowanie dokladnie to robilo ;) i z tego co pamietam to dzialalo tez na juz oswojone zwierzeta...

* piesni z prowokacji, jeszcze nie mam gma, ale te zabierajace zycie/stamine dzialaja niezauwazalnie nawet grane w bezruchu, wiec dolaczam do pytania poprzednika :)

* jakbysmy dodali dzialanie piesni pozytywnych na zwierzeta... byloby lepiej niz dobrze ;)

* i kolejne pytanie, czy na sile piesni ma wplyw muzykalnosc (czy oplaca sie nosic magika przy gmie)?

Pho3niX

"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"