Ultima Online na Maca

Zaczęty przez ceokiusz, 2010 05 26, 14:27:15

Poprzedni wątek - Następny wątek

ceokiusz

Witam. Jak w temacie, chcialbym dowiedziec sie czy istnieje mozliwosc instalacji Ultimy Online na Macintosha... Poszperalem troche ale wiekszosc tematow z tym zwiazanych jest anglojezycznych a niestety jezyk ten mi obcym jest...

bragl

Na Mac'u działa Winda, więc tak :P.

ceokiusz

Svennson

Cytat: ceokiusz w 2010 05 26, 14:27:15
Witam. Jak w temacie, chcialbym dowiedziec sie czy istnieje mozliwosc instalacji Ultimy Online na Macintosha... Poszperalem troche ale wiekszosc tematow z tym zwiazanych jest anglojezycznych a niestety jezyk ten mi obcym jest...

poszukaj tematu o UO pod linuxem, uo+wine dziala spoko, uoam+wine dziala spoko, easyuo+wine dziala spoko
jednak pvp nie polecam
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

ceokiusz

Svennson

a to robi jakas roznice :P? skoro tez na wine mac smiga Oo
Cytat: Jasmine
o tyle tutaj testy sa trudne bo jak liki na cos wpadna to same siebie nie udupia. juz niektore dzieci nocy wiedza jak sie mozna slizgac na regulaminie jak gowno po lodowcu.

Aion

nie do konca macie racje :P
poczytaj o OSX i o biblitekach .dll - mialem sporo problemow z winem na maca zainstalowalem oryginalna viste plus osx - hehe po jakims czasie wysypal sie leopard :D
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

bragl

... są zawsze wirtualne maszyny. Można postawić XP tylko dla UO ;).

Alkus

mam maca i mi smiga pod wine ;) Choc tinek ma duzo racji, ze czasem sa sciny, jakby to conajmniej byl win95 na pierwszych blaszakach ;) 
the only thing worse than evil is apathy.