Kowal mity i legendy

Zaczęty przez timon, 2010 06 01, 07:48:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

timon

Czy to prawda ze kiedys gorzej lecialy expy w nocy na kowalu ?

Ah, slyszalem ze teraz jest mniejsze ac jak sie kuje w nocy ale tego nawet nie chce wiedziec   ;)
Cytat: DaltarTin, a nie mówiłem, że lepiej udupiać? Wtedy płacz jest przynajmniej uzasadniony :cool:

Pho3niX

Przecież dopiero co niedawno, któryś ze skrypterów udowadniał że nie istnieje coś takiego jak AC.
"Wiedźmy pośród nocy, wiodą mnie ku rogatemu księżycowi
Otwieram mą złą duszę by wzmocnić mą mroźną nienawiść
Zimny oddech czarnego serca wypełnia wszystko
Pogańskie skrzydła niosą mnie nad pałacem zła"

Duck

AC istnieje, oczywiscie nazwa jest umowna i wymyslona na DM.
http://docs.polserver.com/pol099/objref.php#Armor
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*

Gofer

Najlepiej się kuje jak zabijesz małpiarza młotkiem i pamiętaj, że zaraz po świcie możesz mieć puszkę o 1 ar wyższą. Oczywiście nie możesz być w pełni najedzony i mieć na sobie pieśń barda i bless natury. ALe czego się nie robi dla tego 1 ar.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Aion

ponoc lepszy epx wychodzi jak sie pije tyskie i oglada telewizje. :)

i wane zeby byl jakis stream na kompie bo script sprawdza hehe (uprzedzajac nie bierzcie tego na powaznie)
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

LooZak

Hah z tym kuciem w nocy to sam jestem ciekaw. Chociaz wyrzucilem kowala po 3 latach, to ciekawosc zostala. Z drugiej strony kiedys na zamowienie kulem exp kosy, czy topory z royca. Klient nawet dal mi na czas robienia magole (sary system kucia), i kujac za dnia mialem pelno faili, pomimo dopatrzenia takich rzeczy jak sytosc itp.

Coristo

Ktoś ze skrypterów się kiedyś wypowiadał, że nie ma znaczenia czy kuje się w dzień czy w nocy.
Booo zwyczajnie nie ma takiego skryptu.

AsYlum

Za to nikt nigdy nie pytał o regiony świata i ich wpływ na szczęście naszej postaci ;)
<uninitialized object>

Motharq

A to 'luck' jest na DM?  :D

mae

Tak. Jesli akurat bijesz silnego moba, a Duck jest zalogowany, to sie nazywa "bad luck" =]

bragl

Tak Lucky Luk   ;D.

Nie mogłem się powstrzymać.

Analogicznie jest z szyciem. Wpływ na to mają tylko fazy księżyca, stopień najedzenia i nie należy zapomnieć o ty aby robić to w sukni, grając mężczyzną i w ciemnych kolczykach. Do tego postacie z brodą mają naturalny bonus, a te łyse 50% szans na niepowodzenie.

timon

wlasnie takich odpowiedzi sie spodziewalem, poprawiliscie mi humor i mam nadziej ze sami czytalsicie ten temat z usmiechem :D
Cytat: DaltarTin, a nie mówiłem, że lepiej udupiać? Wtedy płacz jest przynajmniej uzasadniony :cool: