Zagraj dzikusem!

Zaczęty przez Estel, 2010 06 18, 21:15:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gonz0rr

Pomysł genialny jak i wykonanie. Bardzo mi się podoba i z chęcią wziąłbym w tym udział. :P

Sadi666

Łap Estela na IRCu. Narazie czekamy na wyniki ankiet dotyczących naszego pięknego miasta - Papui :). Ruch dzikusów ruszy razem z miastem jak przypuszczam :).

Estel

Asheyów jest około 7, bawimy się i rozwija się do przodu :)
Dzięki za zainteresowanie tematem i wspólną zabawę :)
chętnych zapraszam na ircu: /q Estel ;)
pozdrawiam

Lindi

Cytat: Sadi666 w 2010 07 22, 13:19:36
Łap Estela na IRCu. Narazie czekamy na wyniki ankiet dotyczących naszego pięknego miasta - Papui :). Ruch dzikusów ruszy razem z miastem jak przypuszczam :).

Ruch dzikusów nie czekał na Papue ;)

Dodam może że nie trzeba mieć nowej postaci żeby do nas dołączyć. Czego dobrym przykładem jest moja osoba ;) Każdy kto lubi RPG jest mile widziany. Mamy własny kanał na ircu itp;p Jak już Estel wspomnial.. zagadać i dołączyć :D
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Gonz0rr

Kiedy Papka wstaje? Bom ciekaw jest.

Lindi

Na świętego Dygdy...

którego niema nigdy.

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Sadi666

Czekamy na wyniki ankiety i na wybór scenarzysty :).

Ghg

a skad wiesz, ze on bedzie dodany pod dzikusow? to nowa grupa, pelna entuzjazmu i zapalu, ktory moze jednak okazac sie nazbyt krotki. na razie sa pod stala obserwacja.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

Sadi666

Nie wiem, ale przypuszczam, że opiekun Papui, będzie się zajmował mieszkańcami, a więc w tym dzikusami. Chyba lepiej, jak będzie jeden opiekun od miasta, boga i grupy mieszkającej w tym samym mieście.

Diabeł

Na DM Sadi, wiele rzeczy nie działa tak jak powinno. Ale o tym powinieneś już wiedzieć od dawna :) .

Lindi

A mi się zdaje że dzikusy nie będą mieszkały w papui ;) Zwłaszcza z tego powodu, jaka ta papua wg was będzie. Ale ja tak nie jestem głosem wszystkich dzikusów więc mówie tylko za siebie.

Ghg nie bierz tego co mówi Sadi jako wypowiedź dzikusa, bo jak widać on nawet nie wiedział że my już działamy sobie ;)

mae

Tak, jak poinformowal was Ghg, entuzjazm i zapal dzikusow nie uszedl naszej uwadze. Osoba odpowiedzialna za obserwacje i pomoc dzikusom w tworzeniu ich grupy fabularnej jestem ja.

Nalezy wiec potraktowac tych panstwa powaznie, bo zabawa sie juz zaczela.

Sadi666

Cytat: Lindi w 2010 07 22, 20:23:39
A mi się zdaje że dzikusy nie będą mieszkały w papui ;) Zwłaszcza z tego powodu, jaka ta papua wg was będzie. Ale ja tak nie jestem głosem wszystkich dzikusów więc mówie tylko za siebie.

Ghg nie bierz tego co mówi Sadi jako wypowiedź dzikusa, bo jak widać on nawet nie wiedział że my już działamy sobie ;)

Hmmm... Ja przekazałem Estelowi nasza koncepcję już wcześniej, zgodził się, powiedział, że mu się podoba oraz pomógł nam umieścić dzikusów w historii Papui. Nie widzę więc problemów co do tego, że dzikusi będą integralną częścią naszego miasta :).

Lindi

A ja widze małe "ale".  I mówiłam już o nim na waszym kanale na ircu. Miasto musiałoby być neutralne.. a wy takiej Papki nie zrobicie. Do tego chcecie Asheyów jako konie pociągowe.. ale od władzy to mają się trzymać z daleka. Prawdą jest że Estel z wami gadał i coś ustaliliście ale do dziś staram mu się to wyperswadować. Zdaje się że jest strasznie słowny i pomoże wam w odbudowaniu Papki ale szczerze wątpię w to, że dzikusy się tam osiedlą kiedykolwiek.

Sadi666

No to chyba coś Ci się pokręciło. Przeczytaj jeszcze raz pierwszy mój post  >:(. Papua będzie neutralna, takie jest główne założenie. Natomiast Asheye też będą mieli swój głos w Radzie. Tzn. miało być tak, że będziecie sobie żyć na uboczu, niezależnie od nas, po swojemu, ale będziemy liczyli się z Waszymi postulatami, więc nie wiem skąd takie informacje wzięłaś. Taka wspólna egzystencja. Żyj i pozwól żyć innym.