Mounty kilka pytań.

Zaczęty przez bragl, 2010 07 03, 12:38:22

Poprzedni wątek - Następny wątek

bragl

1. Czy dalej obowiązuje system slotów, czy każdy może teraz dosiąść np. Ludojada nie posiadając ani jednego slotu?
2. Co z mrówkolwem? Dotąd nie był zbyt użyteczny, bo mogli z niego korzystać tylko tamerzy przez sloty i min. 60 tamerki.
3. Czy silne mounty pomimo braku reakcji na "zabij", "brońcie mnie" broni zwłok po zgonie?
4. Czy zostanie zwiększona ilość spawnów likaonów, ognistych ostardów, lodowych ostardów, koszmarów itp. w związku z tą zmianą?

Ared

Cytat: bragl w 2010 07 03, 12:38:22
2. Co z mrówkolwem? Dotąd nie był zbyt użyteczny, bo mogli z niego korzystać tylko tamerzy przez sloty i min. 60 tamerki.

Dalej mogą z niego korzystać tylko tamerzy xD sprawdziłem parę minut temu i nie mogę go wyciągnąć od tresera.

licho

Cytat: bragl w 2010 07 03, 12:38:22
1. Czy dalej obowiązuje system slotów, czy każdy może teraz dosiąść np. Ludojada nie posiadając ani jednego slotu?
3. Czy silne mounty pomimo braku reakcji na "zabij", "brońcie mnie" broni zwłok po zgonie?
4. Czy zostanie zwiększona ilość spawnów likaonów, ognistych ostardów, lodowych ostardów, koszmarów itp. w związku z tą zmianą?

1. dosiąść można wszystkiego co wymaga mniej niż 90 tamerki/al
2. mrówkolew nie jest mountem więc zmiana go nie dotyczy.
3. tak pilnują
4. nie
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.