Nowe grafiki zbroji skórzanych/kościanych

Zaczęty przez Antek, 2010 07 06, 15:29:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

Antek

Mam pytanie.

Kiedy wojownikom ekipa wprowadzała nowe grafiki pancerzy- grafikę pancerza samuraja, zbroi hydrzej i zbroi wyrmiej.- pojawiły się wtedy pytania co do nowych grafik zbrój kościanych i skórzanych. Z tego co pamiętam jeden z ekipantów odpowiedział że trwają prace nad nowymi grafikami tychże zbrój.

Tutaj moje pytanie, czy rzeczywiście trwają takie prace, czy nowych grafik nie będzie?

Sadi666

Przydało by się też coś dla zbroi kolczych, ale w całym UO nie ma chyba tyle grafik, żeby wszystko obdzielić :).

Will

Pierwsze słyszę byśmy robili swoje grafiki. Jak coś to ktoś może pracuje nad wprowadzeniem juz istniejących w UO, ale takich też nie znam. Choć ostatnio jestem poza obiegiem.

LooZak

Ktos napomknal ze chyba Ghouligh sie zajmuje odpowiednikami dla skorek/koscianek. Z tym, ze reki sobie nie dam uciac, czy dobrze pamietam.

Sul

Brakuje chyba wolnych grafik zbroi. Ghg jest na urlopie, więc jeśli ktoś chce i ma chęci to zapraszam do przejrzenia grafik i wrzucenia gdzieś tutaj screenów i ich numerów.

Bazyli

nie brakuje grafik, screeny i numery juz wrzucalem kiedy weszly nowe grafiki zbroi metalowych...

wtedy zauwazylem ze prawie wszystkie grafiki z UO zostaly dane metalowym (w tym te grafiki ktore oryginalnie w UO byly zbrojami skorzanymi) ale jakos przemknelo to bez echa bo ekipa obiecywalaze na dniach cos wprowadzi dla koscianych i skorzanych nowego...

zostaly chyba dwie grafiki skorzane do wykozystania...
CytatQuot capita, tot sensus...

Sadi666

*wychodzi z wielkim transparentem "A KOLCZE?"*

:D

SarnAelin

Cytat: Bazyli w 2010 07 06, 21:16:00

wtedy zauwazylem ze prawie wszystkie grafiki z UO zostaly dane metalowym (w tym te grafiki ktore oryginalnie w UO byly zbrojami skorzanymi)
szczególnie szkoda mi skradzionych berkom zbroi smoczych :( które moim zdaniem kompletnie nie pasują do płyt

mnie osobiście Szmagiel zapewniał że takie prace trwają i już niedługo "uśmiech" pojawi się na twarzach krawców..

nadal czekam.."uśmiechu" brak..

Aion

akurat zbroja smocza jest the best ale juz demonia to nie-eee (;
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Aion

Prosze mi powiedziec gmi - czy jest - PLASZCZ Z KAPTUREM
wydaje mi sie , ze widzialem gdzies.
Czy mozna go wprowadzic?

nie ma czegos takiego jak plaszcz z kapturem - Ghg.
stay low move fast, kill first die last. one shot one kill not luck just skill

nullum magnum ingenium sine mixtura dementiae fuit

Zyzio

GMem nie jestem, ale wiem ze nie ma takiego plaszcza. Tzn jest, ale jedynie grafika z paperdolla a nie ma animacji. Proponowalem zeby sklecic ja z animacji kaptura ninja polaczonej z animacja plaszcza, ale ktorys ze skrypterow uswiadomil mi ze to nie takie proste. Akurat mozesz mi wierzyc bo dluuuuugo drazylem ten temat w zwiazku z piwafwi.
***<Kap^^> kto nie gral w uo ten nie zna zycia***
KANDYDACI NA DROWA:
http://dm-uo.pl/forum/index.php/topic,18495.msg306994.html

Szmaglomea

Aion - nie ma plaszcza z kapturem - przynajmniej z tego co patrze po grafikach, ktore mamy. Chodzi Ci pewnie o maske, ktora kiedys widziales na postaci, ktora miala tez plaszcz. Nie wnikam.

Sarna i inni - ja nie jestem odpowiedzialny za wprowadzanie tych grafik, mam nadzieje, ze pojawia sie mozliwie szybko. A co do ich ilosci - nie, nie zostaly ich sztuk 2, a nieco wiecej.

"Relax, take it eaaasy..."

Ghg

wszystko w swoim czasie. zbroje sa skonczone i leza na forum opracowan, jednak jeszcze jako jedyne nie zostaly zatwierdzone. jesli wszyscy sie zgodza, by wprowadzic to projekt ruszy. a na razie prosze, byscie sie uzbroili w cierpliwosc. lepiej poczekac troche dluzej i chodzic w czyms, co zostalo dopieszczone, niz pozniej latami uzerac sie lazac w smieciach. ;)
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.