Obecne ar

Zaczęty przez Thiass, 2010 07 27, 10:11:48

Poprzedni wątek - Następny wątek

Thiass

Tak chyba troszke nie przemyslane

Obecnie najlepszej mozliwej jakosci demonka daje z karczkiem 52ar - koszt takiej demonki to jakies 200-220k
Expowy Ognik Niespotykanej jakosci daje obecnie 48ar - koszt takiego ognika to okolo 80k a nalozenie magola to nie jest problem

Przypuszczam ze ognik szyty na magolu 15 i wiecej zapewne da nam ar rowny demonce albo nawet lepszy
Mag nagle ma szybka medytke w ogniku i ar taki jak demon

Takze... moze jesli juz sie tak bawimy to poprawic wszystko a nie rownac ognika do demona?  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

KusKus

Kiedys bylo tak ze armor pomijaac swoje ar mial jeszcze armor class.
Moze to kolejny legend starych dinozaurow a moze to do dzisiaj istnieje :P

Sul

Cieszę się Thiass, że już sprawdziłeś jaki jest maksymalny ar demona na tą chwilę oraz, że udało ci się już wyskoczyć na pvp i sprawdzić te nowe skórki.

Dziękuję również za podzielenie się swoimi przemyśleniami na temat ognika szytego na magolu 15, który będzie miał ar exp demona.

Pogubiłem się trochę z tym berkiem, bo nie wiem dlaczego dostał po dupie. Ja bym zaryzykował stwierdzenie, że wyszedł na plus, bo może w tańszej zbroi latać i ma troszkę lepiej niż wcześniej.

Thiass

CytatCieszę się Thiass, że już sprawdziłeś jaki jest maksymalny ar demona na tą chwilę oraz, że udało ci się już wyskoczyć na pvp i sprawdzić te nowe skórki.

Po przeszyciu na magolu demonki i uzyskaniu "maksymalnego" jej dopisku dala mi 52 ar z karczkiem czyli dokladnie tyle samo ile przed zmiana.

Z berkiem nie doczytalem w stosunku do plyty dlatego usunalem  ;)

Widze, ze juz Thiass na lika relognal, to spadamy - by order ;]

Sul

To ja jednak proponuję poeksperymentować z magikami przy szyciu demonich. 52 to nie jest maksymalny ar :)

Tak samo nie ma się co martwić, że unikalnej jakości utwardzana dorówna demonowi, albo zbliży się do niego bardzo blisko.

SarnAelin

czy to oznacza że ognik szyty z świetnym magikiem(np.+15) będzie mieć ar taki jak demon z magikiem dobrym(np.+9)?

mekmar

Nie, ognik nie bedzie mial tyle ar co demon...

licho

Cytat: Thiass w 2010 07 27, 10:11:48
Przypuszczam ze ognik szyty na magolu 15 i wiecej zapewne da nam ar rowny demonce albo nawet lepszy

Przypuszczenia proponuję zachować dla siebie.
Opieranie dyskusji na czymś innym niż fakty do niczego nie służy.
Przed lichem nie można było się uchronić, jedynym sposobem było cierpliwe znoszenie go i oczekiwanie aż odejdzie.

A Mae kasuje wiadomości bez powiadomienia użytkownika o tym że usunął, co jest bardzo niekulturalne.

McDevil

Anthar przestanie w końcu płakać na forum ^^

KAroln

Dajcie spokój było dobrze to musicie grzebać
<Fel> wyjebane mam w ten shard ;]
Ranking DM ->Najbardziej aktywni (Najdłuzszy czas online):Felixor Aigelo

Dysiek

Cytat: KAroln w 2010 07 27, 14:00:40

Było dobrze? no to chyba graliśmy na innych serverach  ;)

SarnAelin

to czy teraz jest lepiej czy gorzej wyjdzie za jakiś czas.. lepiej próbować niż nie robić nic..

mae

Cytat: Herpin w 2010 07 27, 10:17:31
Kiedys bylo tak ze armor pomijaac swoje ar mial jeszcze armor class.
Moze to kolejny legend starych dinozaurow a moze to do dzisiaj istnieje :P
Duck twierdzi, ze istnieje i nawet ostatnio publikowal link do strony na stratics czy pol server, ktora tego dowodzila ;]

Snibril666

Karol pewnie zgrzybil krawca ;D

cug

nie no ludzie proszę Was. Zmiana wprowadzona kilka/kilkanaście godzin temu i już pierwsze płacze oparte na myślę/wydaje mi się/nie lubie zmian? Jak coś jest źle to zgłaszać, proponować, ale nie bo nie to przesada. Mnie najbardziej zastanawia skąd skrypterzy biorą motywacje bo na pewno nie z takich słow: