Gainy oswajania

Zaczęty przez DragoN, 2010 08 12, 15:02:57

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dragart

nie chodzilo o oswajanie wskrzeszonych, tylko o to ze jak moba masz u tresera to po 24 h mu sie resetuje licznik i mozna miec na nim gainy. tak robiles i za to miales kare.

Wskrzeszac i oswajac mozna.

Jasmine

tak masz racje. wiesz wszystko co myslal GM i wogole cały serwer. jestem noob i sie nie znam.

eot

Savek

Dragart ma racje. Oswajanie uwalnianie zabijanie wskrzeszanie i oswajanie jest legalne pod warunkiem, że później nie oddajesz petów do tresera.
Ktoś powiedział, że gdyby milion małp stukało w klawiatury przez milion lat w końcu której udałoby się napisać wszystkie dzieła Shakespeare'a. Dzięki Naszej Klasie wiemy, że to kompletna bzdura

Dragart

Cytat: Jasmine w 2010 08 14, 19:10:25
tak masz racje. wiesz wszystko co myslal GM i wogole cały serwer. jestem noob i sie nie znam.

eot

Sam wiesz co robiles a czego nie. ja pytalem gmow co mozna a co nie i sie dowiedzialem ze wskrzeszac mozna.

mae

Cytat: Jasmine w 2010 08 13, 15:40:11
Cytat: mirqxx w 2010 08 13, 09:55:54
ale jak zabijesz, wskrzesisz i oswoisz to masz 100%
a potem masz bardzo ładny topic w dziale bany i blokady ;]
Doskonale wiesz, za co miales swoj topic i - jak sie okazuje - inni tez doskonale wiedza. Wiec nie denerwuj ludzi, nie psuj tematu. Swoje zale wylewaj gdzie indziej.

mirqxx

hmm dziwi mnie ten jail
przecież to "to samo" tylko na większą skalę...
hmm a jak ja zbiorę 500 impów a potem je wszystkie uwolnię pod domem a ktoś przechodząc je sobie oswoi to co? :)
może zwierzak oddany do tresera niech traci właściwości gainowe ;)

w ogóle to proponuję zrobić tak:
gainy oswajania 5 razy większe
gain jest naliczany w momencie zbiletowania zwierzaka :)
skończy się "zostań moim przyjacielem" JEB JEB JEB *wskrzesza* "zostań moim przyjacielem" JEB JEB JEB :]

yacu

Cytat: mirqxx w 2010 08 16, 18:04:13

...w ogóle to proponuję zrobić tak:
gainy oswajania 5 razy większe...

Bez przesady. Teraz koks tamerki to sama przyjemność w porównaniu z latami, kiedy w zasadzie nie było co oswajać. Macie Party system, macie ph. Nie było tak różowo dawnymi czasy. Fakt, że zacząłem koksać w czasach, gdy Zeaposs dopiero zaczynał piec chleb czosnkowy, ale zanim doszliśmy do koszmara, wprowdzono sporo utrudnień. Obecnie jest to najlepszy moment w dziejach do koksu tamerki - w porównaniu z 6. ubiegłymi latami.

Gucio

W party koxać tamerę to lipa... nie wiem w ogóle czy to możliwe.

Ph tak to świetna rzecz. Ale tamera do skoxania łatwa nie jest i nie była.

mirqxx

Cytat: yacu w 2010 08 16, 20:22:17

...w ogóle to proponuję zrobić tak:
gainy oswajania 5 razy większe...

Bez przesady. Teraz koks tamerki to sama przyjemność w porównaniu z latami, kiedy w zasadzie nie było co oswajać. Macie Party system, macie ph. Nie było tak różowo dawnymi czasy. Fakt, że zacząłem koksać w czasach, gdy Zeaposs dopiero zaczynał piec chleb czosnkowy, ale zanim doszliśmy do koszmara, wprowdzono sporo utrudnień. Obecnie jest to najlepszy moment w dziejach do koksu tamerki - w porównaniu z 6. ubiegłymi latami.

tam jeszcze było:
gain jest naliczany w momencie zbiletowania zwierzaka :)
ps. nie koxałem kiedyś, koxałem teraz, mam 100. tak nie jest trudno. moja propozycja to mocne utrudnienie a nie ułatwienie, dla woja bez portali to w ogóle...

DragoN

nie udziwniaj ;) oswajanie i tak koxa sie duuuuzo wolniej od innych skilli ;) a jeśli wprowadził byś coś takiego, to nie udupiło by to maga, tylko woja ;)

Ps. czemu każda zmiana na DM jaką ostatnio się proponuje ... idzie w kierunku udupienia czegoś :D ?
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

mirqxx

ja nie decyduję a nawet jakbym decydował to bym takiej decyzji nie podjął bo to by było zbyt mocne przegięcie w stosunku do wojownika
rzucam myśl, może ktoś ją jakoś zmodyfikuje i kiedyś do czegoś wykorzysta :]