Tablica zleceń - 30.08.2010

Zaczęty przez DzikiHL, 2010 08 30, 18:29:38

Poprzedni wątek - Następny wątek

szaman

Czyli lepiej nie wykonywać zlecenia w pobliżu uzdro?;) Np. w centrum Yew, czy Cove gdzie kapłanem można się wskrzesić w ciągu 2 sekund.

Tinerot

Cóż, jeśli ktoś Ci się pod nosem wskrzesza to zabić go możesz jeszcze szybciej.
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

lpd

Tak w ogole to sie chyba nie da zabic samemu, zeby policzylo jako faktyczny atak na  samego siebie ? Bo przywolance, glod itp to co innego...

DzikiHL

Pewne klasy są nadal w stanie to zrobić. A na pewno się dobić.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

McDevil

Każda klasa może się zabić sama. ;]

Tarantio

Nie chcialem zakaldac nowego tematu wiec napisze tutaj. Czy nie uwazacie ze zlecenie widnieje zbyt krotko ? Wedlug mnie powinno byc znacznie dluzej albo do tego momentu poki zlecenie nie zostanie wykonane. Placic w kolko nikt nie bedzie i mozna zauwazyc juz zmniejsze zainteresowanie tablica.

Agraeld

zlecenie jest przeciez az do momentu wykonania?

ja bym podniosl cene wykonania zlecenia, bo 10  i 20k to smieszna cena.

Tarantio

znikaja po czasie a nie do momentu wykonania

Sadi666

Eee, niemożliwe... Nie możesz tego wiedzieć kto i czy w ogóle wykonał zlecenie. Jak to sprawdziłeś?

Bazyli

CytatQuot capita, tot sensus...

Agraeld

po wykonaniu i dodaniu na tablice- zlecenie znika

Tinerot

Cytat: SadiNie możesz tego wiedzieć kto i czy w ogóle wykonał zlecenie. Jak to sprawdziłeś?
A łba do banku nie dostał? ;)
(18:42:51) Dhagt: asylum
(18:42:53) Dhagt: gral w ogole w uo?

Tarantio

ja nie dostalem a zlecenie zniknelo

DzikiHL

Oznacza to, że nikt zlecenia nie wykonał.
Zdziwiłoby mnie gdyby one ogółem były wykonywane przez kogokolwiek. Wymaga to noszenia sterty biletów na głowy i czekania na niespodziewane spotkanie ofiary. Druga metoda to wybranie interesującej jednej osoby, wywiad odnośnie tego gdzie i kiedy on bywa i oczekiwanie cały czas na jego jednego. Dodać do tego kontakt poza grą, skupienie assasinów w grupie i komunikacje o tym kogo widzimy i gdzie w jakim czasie... Ale to wymaga czegoś czego ludziom z pokroju PK się nie chce robić.

Ogółem po co podnosić cenę skoro mało kto wykonuje zlecenia w ogóle? Już i tak fajnie, że tablice stały się globalne i możemy w każdym szanującym się mieście zobaczyć kto jest nielubiany u kogoś.
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

BeLikeBird

A jeśli ofiara zgłoszona na tablicy zleceń, poprosi kolegę, aby ją zabił i potem podzielą się nagrodą ?
Czy takie coś jest możliwe?