Górnik vs Drwal (siła)

Zaczęty przez Zathaniel, 2010 09 05, 12:53:16

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zathaniel

Cytat: Diabeł w 2010 09 06, 14:57:50
Ja tylko dodam, że górnictwo, jako najlepszy skill zarobkowy, nie powinno mieć największego gaina str. Ilość korzyści jest zbyt duża.

Oj nie gadaj, najbezpieczniejszy jest rybak (z łodzią) a najbardziej dochodowy zielarz. Temat nie jest o zarobku - jest o gainach siły bądź co bądź ale nierównych..
Cytat: Raaban w 2011 10 04, 18:06:16
Aion no i teraz wyszedłeś na idiote w sumie jak zawsze.

Ainn

Ja tylko dodam, że górnictwo, jako najlepszy skill zarobkowy, nie powinno mieć największego gaina str. Ilość korzyści jest zbyt duża.

True, jak ktos chce miec fajne gainy niech pojdzie w las (niekoniecznie drwalstwo jest jeszcze bojowka) ;)

Thrall

IMHO to tamerka w połączeniu z lorem i wetą to najlepsze skille zarobkowe, a dla niektórych bojówka. Samotny tamer z godzinę może sobie zarobić coś koło 150-200k. Tak o, nie licząc magików. Kiedyś tak zapewne było - gdy kopało się więcej, a kilofy nie padały jak bakterie od mydła, wtedy górnictwo to była żyła złota. Teraz? Teraz to jest dobry zarobek i tyle.
"Fly on, fight on, 'till the last drop of blood and gasoline." — Baron Manfred von Richthofen.

"You live for the fight when that's all that you've got." —  DiViNE INTERVENTiON ]I[

Duck

Wartosci gainow w gornictwie i drwalu sa identyczne.
There is no God but Allah, and Mohammed is his messenger.

*click*