Nadchodzi Wielki Festyn w Ocllo !!!!!!

Zaczęty przez Mortimer, 2010 09 27, 18:47:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Maelui

podglada na hidzie kto z kim i tyle :P

DzikiHL

Jakieś 3 lata temu była taka gazeta plotkarska wydawana w Minoc. Bawiła mocno mimo, że pisała kompletne brednie o postaciach
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

Alkus

Skandale Sosarii (w skrocie SS). Tworzone przez mnie i Mihaua. I calkowite brednie. Zupelne. Generalnie o ludziach, ktorych nie lubilismy :P
the only thing worse than evil is apathy.

Maelui

warto by znow do tego wrocic bo skandale sosarii to moja ulubiona gazeta :D:D:D:D

Lindi

;D Chętnie bym poczytała co się dzieje "w świecie" :D
"Dobry elf, to martwy elf" -Marszałek Milan Raupenneck

"-To nie gracz ma latać za GMem... To GM ma sprawić żeby gracze nie chcieli koxac/lać się po mordach a zechcieli pobawić się w klimat." Thiass

Rudus

Ocllo niedawno zakupilo prase drukarska :P pomyslimy pomyslimy :]

Tylko musze znalezc jakiegos pomocnika :P
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

^MK

wpadne, ale na początek, i może na koniec ( jeżeli utrzyma się do 21 )

mart

Z miłą chęcią bym poczytał taką gazetkę. :P
Tylko niech ona rozpada się po jakimś czasie np 48h.
Najstarszym i najsilniejszym uczuciem znanym ludzkości jest strach, a najstarszym i najsilniejszym rodzajem strachu jest strach przed nieznanym.

Motharq

Tylko czemu 16:00? Niektórzy jeszcze w pracy będą się męczyć dwie godzinki... :(

Wojto

Cytat: Rudus w 2010 09 30, 11:40:35
Ocllo niedawno zakupilo prase drukarska :P pomyslimy pomyslimy :]

Tylko musze znalezc jakiegos pomocnika :P

Pisze się :D

Rudus

Wszystkich redaktorow prosze o nicki na Pw - bedziemy sie organizowac niedlugo :]
2 juz mam :]
Ethanoll o ocllo
Cytathrabstwem jest od kurnika po brzozowy zagajnik, księstwem od sterty gnojówki po grządki z warzywami, a latyfundia od stodoły do jeziorka są dziedziną jego lordowskiej mości.(...)

Rudus

Ethanoll o ocllo

Diabeł

Piątek jak zwykle jest najgorszym możliwym terminem. Miłej zabawy wszystkim nolajfom ;] .
 Nolajfy - jak szukasz zaczepki to szukaj jej gdzie indziej.

Rudus

Termin jak kazdy inny. Pasowal wielu osobom.
Ethanoll o ocllo

Diabeł

Cóż, wam pasuje piątek, a mi nawet nie śni się, żeby piątkowy wieczór spędzać w domu przed UO. Ale doceniam wasze poświęcenie dla rozwoju naszego serwera. Poimprezuje za was :) .