Majster Pytanie odnosnie golema

Zaczęty przez MojoJojo, 2010 10 04, 14:44:25

Poprzedni wątek - Następny wątek

MojoJojo

Mam takie pytanie odnosnie golema ktorego ma majster..

Jak sie ten golem na pvm przeklada co jest w stanie wystac, jakie zadaje obrazenia , jak szybko biega.
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

DzikiHL

Raczej nic specjalnego nie wystoi. Stawiam że coś w okolicach młodego smoka. Prędkość, wolniejszy raczej od galopu. Nie jest to coś wartego udupiania, on z zamysłu miał chyba ratować młode osoby przed małymi niebezpieczeństwami
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

MojoJojo

Wlasnie sie zastanawialem czy nie zrobic majstra , ale wlasnie wybiles mi to z glowy :P

Dzieki za info.
"Daj człowiekowi rybę , a będzie najedzony jeden dzień.
Daj człowiekowi wędkę , a będzie najedzony latami.
Daj człowiekowi religię , a umrze z głodu modląc się o rybę."
Cytat: Raaban w 2013 04 09, 10:31:47
Shard LoA.
Yew + Minoc.

DzikiHL

Majster pod innymi względami jest wspaniałą robotą. Możliwość kreacji dla innych osób, pozostawienie swojego imienia dla potomnych itp.
Golem to smaczek, pomocny smaczek
Buccaneer's Den - Ziemie Piratów zapraszają do siebie!
Temat na forum o mieście
#bucc-dm - kanał miasta na ircu
Opis miasta na stronie DM

DragoN

Golem bojowy z tego co pamiętam ( jakiś czas temu się nim sporo bawiłem ) leje max solo wodza ogrów ( chyba że to był jakiś inny :F ... coś mocniejszego niż ogr zwykły a słabszego niż król ogrów ;) ). Golem tragarz jest stosunkowo słaby, ale ma bardzo dużą pojemność i (ponoć) trudniej go okraść

Golem bojowy jest bardzo fajny jak dostanie prota i blessa od maga, co dość mocno zwiększa jego wartość bojową, ale też bez szału ;p
Oba są dość szybkie i nie narzekałem na 'zostawanie' z tylu w ich wykonaniu.

Największą wadą golemów jest ich naprawa ;) jedno 'naprawianie' trwa stosunkowo długo, a naprawia naprawdę bardzo bardzo mało hp, co powoduje iż w walce nie wspomożesz go w żaden sposób ( jedna naprawa to bodaj max 5% hp ) Dodatkowo idą na to Prasowane Sztaby, i trzeba nosić Narzędzia Majstra ( dość drogie ).

Golem bojowy dodatkowo daje całkiem ładny dps bo ma mocne hity, ale tylko jeśli trafia ( nie ma za wiele bojówki niestety )
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Mglisty

I nie można naprawiać będąc konno.