Przeklenstwa?buahahah

Zaczęty przez Walczacy pod straza, 2010 10 24, 17:04:40

Poprzedni wątek - Następny wątek

Walczacy pod straza

Forum Fighter: On

Zostałem pociagniety do odpowiedzialnosci za to ze na aukcji zostawilem worek z napisem miska matki rimmona claymore.Natomiast w dzien gry jedna osob zglasza ze zwroty uwazanie ostatnio za obrazliwe np "psie" juz takie nie są, wobec tej osoby nie zostaly wyciagniete zadne konsekwencje, a w stosunku do mnie zostały mimo ze to było 1 dzien temu?
Niech wielce smieszna ustawa o przeklenstwach willa zostanie w takim razie wdrazana do serwera, ale nich konsekwencje wobec osoby ktora to powiedziala zostana wyciągniete
przypadek 2.Postawiona sciana na portalu przez chaos, zgłoszenie wysłane do willa, will po namysle mowi ze wprowadza zmiane w regulaminie ze teraz stawianie scian jest mozliwe, ale konsekwencje wobec nich nie zostaly wyciagniete rowniez.
Odnosze wrazenie ze will dla graczy pvp na serwerze dm jest kimś pokroju jarka kaczynskiego dla polskiej spolecznosci.Za cholere nie ma wyciaganych konsenwencji
Zablokujcie szybko topic,

Forum Fighter: Off

Ari

taka aukcja ? kto normalny cos takiego wystawia ? chłopie polecam poradnie 

Agraeld

btw, jezeli po dm lataja psy to czego uwazane jest to za wulgaryzm ? ;>  ja myśle że to jedynie porównanie to takiego stworzenia i zniewaga - ale chyba "klimatyczna" jezeli to tak mozna nazwac :>

co do worka z aukcjia i miska matki - wspolczuje Ci zes takie cos wystawil.  ::)

Diabeł

Gdzie czasy, gdzie na aukcje wystawiało się bełty zedena czy shunta...

Ghg

odczep sie od mojej partii. zmiany maja za zadanie isc w strone graczy, ale ty tego widocznie nie rozumiesz (napisze ci to po "waszemu" - lepiej pozno, niz wcale). zreszta mi ten temat pachnie "dlaczego ja?", poniewaz regulamin jest regulaminem i to, ze postanowilismy go troche zmienic i wyjsc do graczy nie daje ci mozliwosci pszytykow do ekipy. zreszta nadal, jak mi ktos bedzie rozmawial tylko "potocznym" jezykiem to wczesniej, czy pozniej pozaluje. a jaki poziom, taka uwaga ekipy do takiego gracza.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.

jamajka

hmm ale ta miska matki kogos tam... dla mnie dziwne bo moze akurat walczacy pod straza ukradl jej ta miske podczas nocnego okradania jej domu ?;)

McDevil

Cytat: Miodowar w 2010 10 24, 19:05:48
hmm ale ta miska matki kogos tam... dla mnie dziwne bo moze akurat walczacy pod straza ukradl jej ta miske podczas nocnego okradania jej domu ?;)

A jak Rimmon nie ma matki, i ta aukcja go obrażała ?

Ghg

i na tym skonczmy ten watek.
Ostatnie słowa Woltera brzmiały : "To nie najlepszy czas, na robienie sobie wrogów". Tak odpowiedział na pytanie księdza, czy ten wyrzeka się diabła.

promuje wegetarianizm w krajach trzeciego swiata.