Czary Nekromanty

Zaczęty przez MORFI, 2010 10 26, 19:25:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

MORFI

Witam
Czy mógł by mi ktoś wypisać wszystkie czary nekromanty z opisem a także na od ilu skilla do ilu koksać dany czar
,,Jedźcie i walczcie. Szkolcie się i zwyciężajcie! Bracia Krwawego Smoka od dziś misję swoja już znacie, na chwałę Abhorasha, wypełnijcie ją i bądźcie wolni!"- Kirthor Bathed-in-Blood- Rycerz Krwawego Smoka z Mousilion do swych Thrali

cneuha3

Savek

I może jeszcze skoxac za ciebie?
Swoją drogą nikt nie da ci odpowiedzi na pytanie które zadałeś bo łamie ona zasady forum.
zaptaj na #dm-gt
Ktoś powiedział, że gdyby milion małp stukało w klawiatury przez milion lat w końcu której udałoby się napisać wszystkie dzieła Shakespeare'a. Dzięki Naszej Klasie wiemy, że to kompletna bzdura

Vilku

Tam tez nei masz co pytac , bo nie dosc ze nic sie nie dowiesz to jeszcze beda mieli jazde pol dnia . Ogolnie skill ten jest owiany tajemnica i trzeba go samemu odkrywac , fajna zabawa i duzo koxu  ;D
rzemiosło górą , reszta to tylko drobny dodatek

Borry

Savek

Po mojemu 4d ale mogę się mylić.
Ktoś powiedział, że gdyby milion małp stukało w klawiatury przez milion lat w końcu której udałoby się napisać wszystkie dzieła Shakespeare'a. Dzięki Naszej Klasie wiemy, że to kompletna bzdura