Górnik

Zaczęty przez Mglisty, 2010 11 05, 17:53:59

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mglisty

Dlaczego mag nie może zostać górnikiem ?

DragoN

OFG XD Proszę !! Proszę !! nie róbcie tego znowu !! niech ktoś z ekipy zamknie ten temat bo wywiąże się kolejna bezsensowna dyskusja, która i tak do niczego nie doprowadzi a co najwyżej polecą warny
Cytat: Mekmar w 2010 11 30, 14:39:41
Cytat: Lindi w 2010 11 30, 13:19:47
Dziewczyną się zajmij a nie UO :<
Dziewczyna nie order, nie ucieknie.

Agraeld

bo mag nie ma sil podnosil miliard razy ciezkiego zelaznego kilofu i wbijac go ziemie caly czas.
za to siekierki sa lekkie i nawet mag sobie z nimi poradzi.

koniec dowidzenia.

Mglisty

Ale ja nie rozumiem.
Przecież wyznacznikiem siły naszej postaci jest strength w statusie i wynosi tyle na ile wyćwiczymy w grze.

Rey

Moze te powracajace pytania dopisac do FAQ?  ;)
Borry: "Papier przepakowany, nożyczki OK. Kamień"

"kolego jesli internet explorer ma odwage zapytac czy moze byc domyslna przegladarka, to Ty nie masz odwagi podejsc do dziewczyny i zagadac?"

Gofer

Bo takie jest założenie shardu. Innej odpowiedzi raczej nie będzie.
życie za krótkie aby się denerwować innymi, po za tym jak się denerwujesz, to Ci się ręcę trzęsą, oddech masz urywany i muszka ze szczerbinką gorzej współgra

jestem przyjaznym GM-em - powiedziałem i rzuciłem 150 graczy na pożarcie Panu Smoków - najadł się
@Aqe " bo kobieta to tez czlowiek"

Spider

Dlaczego wilkołak nie może używać recalli?

Jak nie ma tego w "nie będzie", to dodajcie i nagradzajcie każdy kolejny temat warnem, bo to się nudne zaczyna robić.

Bazyli

mag nie moze zostac gornikiem bo mialby zbyt latwo z transportowaniem rudy :)
CytatQuot capita, tot sensus...

mae

Gornictwo nie pasuje do etosu maga podobnie, jak umagicznianie nie pasuje do etosu wojownika. DM jest serwerem klimatycznym i staramy sie tu uniknac podobnych zgrzytow.

Mashhad

jak se wyobrażasz Gandalfa z kilofem ?